Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, 17 grudnia zakupiłem opony na raty, po jakimś czasie przyszedł mi sms o treści "pierwsze zestawienie transakcji limitu allegro sporządzimy 05/01/2021, wiecej informacji znajdziesz na emailu[...]" spoglądałem na emaila aż wkońcu wczoraj (11.01) przyszła mi na maila wiadomość dot. Limitu odnawialnego allegro. Chciałem skorzystać z tej aplikacji gomobile ale posiadam konto w PKO a nie w BNP Paribas. Precyzując moje pytanie - czy spłacać rate muszę ręcznie czyli wysyłać pieniądze, czy kwota będzie automatycznie pobierana z mojego konta, do tego czy jeśli przyszło mi to dopiero teraz a opony kupiłem w grudniu to muszę zapłacić jakąś wcześniej rate? Podsyłam zdjęcie które mi przyszło, bo nie moge zrozumieć czy 1-wszą rate mam zapłacić właśnie do 1 lutego czy jakąś za styczeń też będe musiał, tutaj zdjęcie które przyszło mi na emaila;
Zapomniałem dodać jeszcze do tego - czy jeśli musze spłacać ręcznie, czyli wysyłać pieniądze co miesiąc jeśli nie będzie mi automatycznie pobierało, to czy co miesiąc będzie mi przychodzić taka informacja ile mam do zapłaty w danym miesiącu? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi bo nie chce narobić sobie żadnych problemów ze spłatami, a nie do końca wiem jak to działa
@Client:75091239 Raty nie są pobierane automatycznie, musisz spłacać ręcznie.
Zobacz też to;
Informację o spłacie zadłużenia znajdziesz na Zestawieniu transakcji lub w Systemie Bankowości Internetowej banku. Wniosek o przesłanie potwierdzenia spłaty możesz zlecić na 2 sposoby:
Allegro odpowie na Twoje pytania dotyczące warunków korzystania z płatności ratalnej i pomoże Ci wypełnić wniosek ratalny. Możesz też kontaktować się z nami, jeżeli po zakupie coś pójdzie nie tak i nie uzyskasz pomocy od sprzedającego.
Skontaktujesz się z nami za pomocą formularza kontaktowego.
Bank BNP Paribas Bank Polska S.A. pomoże Ci w kwestiach dotyczących:
Z bankiem skontaktujesz się na jeden z poniższych sposobów:
A według tego co przyszło to kiedy muszę zapłacić tą pierwszą rate, do lutego czy teraz już w styczniu za ten 05/01/2021
Nie widzę tam terminu płatności, zobacz w umowie z bankiem lub zadzwoń do banku i zapytaj.
@Client:75091239 NIE, jest termin płatności - 1 luty. 🙂
dzwoniłem do banku już z 7 razy od wczoraj, nikt nie odpowiada, temu mnie to irytuje...
a czy moge normalnie zapłacić przed 1 lutym? i czy co miesiąc bedzie mi przychodziło na maila ile mam zapłacić w danym miesiąću?
@Client:75091239 Pewnie, że możesz przed pierwszym, to dla banku jeszcze lepiej 🙂
Będzie przychodziło, jeśli nie przyjdzie, napisz tu ponownie.