Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jak to jest z tymi licytacjami na Allegro.
Jakieś pół godziny temu kończyła się oferta, którą byłem zainteresowany i stwierdziłem, że jeśli przesyłka kosztuje 19zł to dla równego rachunku 100zł zalicytuję 81zł
Jak pomyślałem tak też zrobiłem na około 3 minuty przed zakończeniem kliknąłem przycisk Licytuj wpisałem kwotę 81zł i wiem na 100% że było w okienku 81zł po czym czekałem do końca licytacji.
Na 3 sekundy przed zakończeniem kliknąłem przycisk Licytuj i wyskoczyła informacja "Przepraszamy, twoja oferta jest zbyt niska" czy coś takiego.
Więc wchodzę z czystej ciekawości za ile sprzedały się przedmioty i widzę kwotę 79,28zł więc jeśli licytowałem 81zł to jak to możliwe, że moja oferta była zbyt niska?
O co tutaj tak na prawdę chodzi?
Zrobiłem coś źle podczas samej licytacji bo jestem w sumie podirytowany tym przebiegiem licytacji bo skoro zalicytowałem więcej a nie wygrałem to jest coś grubo nie tak...
Cześć, @nightmoon. Jeśli maksymalną kwotą licytacji było 79,28 zł, a Twoja oferta wyniosła 81zł, to oznacza, że kwota postąpienia była zbyt niska dla tego przedziału cenowego. Maksymalna stawka powinna być o ponad 2 zł wyższa od 79,28 zł. Szczegółowy opis oraz tabelę znajdziesz w tym artykule.
Ktoś był sprytniejszy i wcześniej ustawił max cenę 79.28
Miałeś szansę tą cenę przebić ale musiałbyś zalicytować przynajmniej 81,28
Od października zmieniono kwoty postąpień.