Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego Allegro nie wyszukuje wszystkich ofert?
Po wpisaniu frazy nie wyszukało mi oferty, którą kilka dni wcześniej dodałam do ulubionych, pomimo że w tytule znajduje się wpisana fraza!
O co tu chodzi?
Ja **piiip**ziele kto tam pracuje.
Wszystko wyraźnie wcześniej napisałem. Wystarczyło kliknąć wcześniejsze linki ukryte w treści, jak ten poniżej
Tu proszę kliknąć -- 3/32 do 300zł --- w te pokolorowane cyfry
a wszystko było by zrozumiałe.
--- Po wyszukiwaniu według parametrów - NIE odnajduje
--- po wyszukiwaniu według parametrów i kwocie - raz odnajduje a innym razem nie zależy od przedziału kwoty.
--- filtry nie pokazują model telefonu który istnieje
--- Po wpisaniu nazwy i modelu w pasku wyszukiwania MEIZU M6s - Nie odnajduje i wyświetla informację
"Przeszukaliśmy wszystkie działy
W wybranej kategorii nie było tego, czego szukasz. Przeszukaliśmy więc całe Allegro"
Moderator wygrał NIE CHCE mi się prowadzić dalszej konwersacji, bo za chwilę będzie jak w starym przysłowiu którego nie będę przytaczał.
"odnajdujesz oferty jednak nie ma filtrów w których mógłbyś ten dany model telefonu zaznaczyć? " TAK
Dodam że po wejściu na dział
https://allegro.pl/kategoria/smartfony-i-telefony-komorkowe-165?order=p
i przegląda się oferty bez żadnego parametru wyszukiwania , to Telefon NIE ISTNIEJE w ofertach.
Wygląda na to że można sonie zamieszczać ogłoszenia ale tylko promowane i od firm będą normalnie widoczne.
Cześć, @Klos01. W wynikach wyszukiwania na Allegro obowiązuje widok produktowy i tylko jedna oferta z Allegro Lokalnie, pasująca do danego wyszukania, pojawia się również na listingu Allegro. Pozostałe oferty zobaczysz po kliknięciu "zobacz podobne" - właśnie tam znajduje się Twoja oferta.
Po wpisaniu hasła ''MEIZU'' w wynikach pojawia się jedna oferta z Allegro Lokalnie. Po kliknięciu w ''zobacz podobne'' zobaczysz na liście wskazaną ofertę.
"Po wpisaniu hasła ''MEIZU'' w wynikach pojawia się jedna oferta z Allegro Lokalnie." - ja tu nie widzę oferty ani w parametrach ani wynikach wyszukiwania modelu MS6
Pokazuje tylko jakiś model Meizu
"Po kliknięciu w ''zobacz podobne'' zobaczysz na liście wskazaną ofertę. "
- Bardzo ciekawy sposób wyszukiwania stosuje Allegro. Wyszukiwanie nie po parametrach tylko podobne oferty.
Jakbym szukał jakiegoś przedmiotu o określonych parametrach to mi pokaże że "Przeszukaliśmy wszystkie działy. W wybranej kategorii nie było tego, czego szukasz. Przeszukaliśmy więc całe Allegro" to dzięki metodyce Allegro nie znajdę tej oferty czy innej oferty i jej nie kupię. A być może będzie tańsza lepsza od innych widocznych.
To prawie jak cenzura i celowe manipulacje ogłoszeniami.