Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Proszę o pomoc w ustawieniu skąd wzięła się płatność Allegro Internet w wysokości 131,94 została pobrana 14.01. Z konta w banku a ostatni mój zakup to tablica magnetyczna za 27 zł kupiona 13.01. i opłacona w tym samym czasie. Zablokowałam aplikację i napisałam reklamację o zwrot kwoty 131,94 zł proszę o pomoc.
@aga-pe nasi pracownicy pomogą to ustalić, ale prześlij nam proszę zgłoszenie wraz z wygenerowanym potwierdzeniem tej płatności przez ten formularz kontaktowy.
Nie mam żadnych zakupów w aplikacji allegro moje zakupy ani żadnych maili potwierdzających zakup jakiegokolwiek produktu za tą kwotę
Nie masz zakupu na Allegro a może jakiś "podobny" do Allegro a kasa poszła obok, tak działają oszuści.
Nie ma nic tylko płatność i to w niedzielę w południe gdzie ostatni mój zakup był w tygodniu
@aga-pe wygeneruj proszę potwierdzenie tego przelewu z banku i prześlij go za pomocą tego formularza, nie tutaj na forum tylko przez formularz kontaktowy, wtedy Doradcy będą mogli skonsultować tę sprawę z operatorem płatności.
@aga-pe Pełne potwierdzenie z widocznymi danymi nadawcy i odbiorcy przelewu prześlij przez formularz, który wskazała wyżej Ola.
Nie wiem kto jest nadawcą a kto odbiorcą? Mam tylko płatność na moim koncie wysłałem zrzut ekranu
JASNY GWINT, STRACH KUPOWAĆ, nie wiadomo co, nie wiadomo od kogo i kto kaske ściągnął.