Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Czy dzwonią z Zamościa. nie mogłem odebrać telefonu bo byłem w pracy.
Po pracy dwukrotnie oddzeanialem lecz połączenie było odrazu zakończone
@Agent555 umów ponownie rozmowę
Z Olsztyna nie z Zamościa
Czyli przekierowują rozmowę, może nie opłaciłeś rachunku za telefon?😁
Telefon mam na kartę , nigdy nie będę miał i nie chce w abonamencie .
Na poważnie wziolem udział w promocji loterii Żywiec wysłałem około 6 kody.
Proszę o odpowiedź bo @w_kiwi nie odpisze , nie chce tego zrobic,niech nie odpisuje to jest jej sprawa.
Otrzymałem mejle z potwierdzeniem udziału wzięcia w promocji.
Podałem wszystkie dane numer telefonu itp .
Czy ktoś wie czy później dzwonią telefonicznie do użytkownika mam połączenie z Olsztyna tak jak pisałem mam nieodebrane połączenie, próbowałem dwukrotnie dzwonić odrazu połączenie jest zakończone.
Czy dzwonią czy jest wysyłany mejl, z ewentualną wygrana .
@Agent555 Czy możesz wskazać, o której promocji dokładnie mówisz? Nie rozumiem też, co masz na myśli, przez to, że nie odpowiadam i to moja sprawa. Gdzieś nie udzieliłam Ci pomocy?
@w_kiwi miałem na myśli że nie odpisalaś , jeśli nie chcesz tego robić nie musisz mi odpisywać , i to jest wyłącznie twoja sprawa czy będziesz mi odpisywać czy nie . Nikt do niczego cię nie zmusza .
Pisałem kilkanaście minut temu w tej sprawie z doradca na czacie, doradca przekazał to pytanie do doradcy który tymi sprawami się zajmuje.
To już nieaktualne.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
@Agent555 Cieszę się, że już ktoś zajął się Twoim zgłoszeniem. 🙂 Ze swojej strony dodam jedynie, że zajmuje się w pracy wieloma zgłoszeniami, dlatego czasami może to zająć dłuższą chwilę. 😉