Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Zakupiłem 2 pady do PlayStation 3. Pady używane. Jeden jako sprawny, drugi jako niesprawny na części.
Sprzedawca w każdej z tych dwóch aukcji napisał że pady są ORYGINALNE SONY. Okazało się że obydwa to marnej jakości podróbki. Trudno nie zauważyć że to podróby jeśli ktoś nawet nie handluje wieloma sprzętami tego typu (ale dla pewności porównałem w internecie jak odróżnić i wychodzi na to że wykazują prawie wszystkie cechy podróbek, zresztą nawet waga się nie zgadza) a co dopiero gdy ktoś zajmuje się sprzedażą akcesoriów związanych z grami. Na 99% to celowe wprowadzenie w błąd bo mankamenty widoczne gołym okiem.
Chciałem otworzyć dyskusję, jednak mogę otworzyć tylko dla jednego przedmiotu. Każdy pad był na osobnej aukcji ale od tego samego sprzedawcy. Nie mogę wybrać opcji dla dwóch przedmiotów i wpisać że oczekiwane rozwiązanie to zwrot, ponieważ kwota zwrotu to kwota tylko dla zaznaczonego pada. Jak zaznaczyć dwa produkty w dyskusji?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@KrzysztofMBZ rozpocznij proszę dyskusję z poziomu oferty, którą możesz zaznaczyć, a w jej treści napisz, że reklamacja dotyczy obu ofert z tego zamówienia.
Dobrze. A na przyszłość, jak zaznaczyć obydwa lub więcej produktów?
@KrzysztofMBZ systemowo się nie da, trzeba otworzyć dwie dyskusje, albo tak jak Ci napisała Ola
@KOGIEL_T napisał(a):
trzeba otworzyć dwie dyskusje
Nie da się otworzyć dwóch dyskusji do tego samego zamówienia.
@jabollus oki rozumiem, bo jeszcze nie miałem takiego przypadku, wychodzi na to, że system Allegro ma jeszcze duuuużo do poprawy😔, w takim układzie pozostaje tylko opcja która zaproponowała @_HolaOla_