Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
To, że wyszukiwanie na AlleD... jest coraz bardziej beznadziejne, to chyba większość użytkowników coraz bardziej doświadcza... 😡😠😡
Pod wynikami wyszukania pojawia się zazwyczaj pytanie/ankieta:
Gdzie (teoretycznie) można wybrać ocenę od 1 do 5.
Jednak od jakiegoś czasu, nie można wybrać (zaznaczyć) opcji 1 (jeden) - czyli oceny najniższej.
Tzn. można, ale nic się nie dziej. Dopiero po zaznaczeniu wyższej oceny (2, 3, 4 ,5) pojawia się pytanie:
i możliwość wyboru powodu tej oceny (np. niewłaściwe oferty w stosunku do wpisanej frazy).
Czy to jest (czyjś wewnątrz Allegro) chytry sposób na podwyższenie sobie ocen za "ulepszanie" algorytmów wyszukiwania...? Czy błąd programistyczny ?
@Arkadia_OK Sprawdź czy problem występuje, kiedy korzystasz z innej przeglądarki. Jeśli tak, prześlij filmik, na którym zgłoszona nieprawidłowość będzie widoczna. Po jego otrzymaniu skonsultuję tę sprawę z odpowiednim zespołem.
@nat_not - korzystam z dwóch przeglądarek na Windows 10, obie w aktualnych wersjach:
- Firefox ESR 115.5.0esr (32-bit)
- Google Chrome Version 119.0.6045.200 (Official Build) (64-bit)
W obu jest dokładnie taka sama sytuacja jak opisałem.
PS.
Właśnie sprawdziłem jeszcze na najnowszym macOS z dwoma przeglądarkami Firefox i Safari - efekt dokładnie taki sam. Przy wyborze najniższej oceny (1) nic się nie dzieje. Po wyborze oceny (2) lub wyżej pojawia się ankieta.
Potwierdzam, mam dokładnie tak samo bez względu czy Firefox, LibreWolf czy Brave.
@Arkadia_OK @Twisteddjoker czy możecie nagrać krótki film, który będzie obrazował ten problem?
_HolaOla_ - to naprawdę nie jest trudne.... dasz radę! 💪
Wystarczy wyszukać cokolwiek, co zwróci przynajmniej jedną ofertę i pod wynikami wyszukiwania spróbować ocenić te wyniki na najniższa ocenę - (1).
Dopóki nie wybierze się wyższej oceny nie przejdziesz do drugiego kroku ankiety - nic się nie dzieje...
@Arkadia_OK Dostałyśmy potwierdzenie, że zgłoszony przez Ciebie problem jest błędem. Odpowiedni zespół został już powiadomiony i pochyli się nad tą sprawą, żeby przywrócić poprawne działanie ankiety. Muszę Cię jednak prosić o cierpliwość.
@Arkadia_OK @Twisteddjoker Moje gratulacje już macie zlecenie nakręcenia filmów, wielu twórców stara się latami o fundusze, a tu proszę, jakie to Allegro hojne ! ... 😂
@_HolaOla_ A ja mam pytanie, tak przy okazji... W tym wątku sugerowałem opcję korzystania z wyszukiwarki Google. Widzę że mój wpis zniknął, ktoś go usunął.
Czy Google jest już konkurencją dla Allegro? Czy jest już na liście zakazanych i każdy wpis z Google będzie teraz usuwany?
@br. W swoim wpisie zachęcałeś do korzystania z zewnętrznych narzędzi i zakupów poza naszym Serwsem, dlatego go usunęliśmy.
@nat_not OK, przyjmuję do wiadomości, szkoda że nie można już tego zweryfikować.
Przecież cały internet jest "zewnętrznym narzędziem" chcielibyście więc zablokować użytkownikom dostęp do innych stron niż Allegro ?
Mam nadzieję, że jednak aż takiej cenzury nie uda się wam wprowadzić.