anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niewykorzystany kupon na elektronikę - prośba o przedłużenie

cameleon1981
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, przez moją nieuwagę, nie wykorzystałem kuponu 50 za 500 na elektronikę a planowałem zakup laptopa. Kupon ważny był do 1.03. Czy jest możliwość aktywować mi go choć na ten dzień/dwa, żebym mógł dokonać zakupu?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cameleon1981 konsultuję to i wrócę z informacją. 😊

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

cameleon1981
#7 Wielbiciel

Liczę na pomyślny dla mnie wynik konsultacji, to moja pierwsza prośba o cokolwiek 🙂

oznacz moderatorów

cameleon1981
#7 Wielbiciel

Czy ma Pani jakieś wieści w mojej sprawie, Pani Sandro? 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cameleon1981 na ten moment nie mamy jeszcze odpowiedzi w Twojej sprawie. Proszę Cię o cierpliwość, jak tylko będziemy miały dalsze wieści damy znać 🙂 

Alicja
oznacz moderatorów

cameleon1981
#7 Wielbiciel

Czekam z niecierpliwością, dziś chciałbym dokonać zakupu.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cameleon1981 przykro mi, ale nie mamy możliwości przywrócenia kuponu. Każdy kupon ma określony czas, w którym może zostać wykorzystany. Zachęcam, aby mieć włączone zgody na komunikację marketingową - będziemy wtedy informować o nowych akcjach marketingowych. 😊

Sandra
oznacz moderatorów

cameleon1981
#7 Wielbiciel

To przyznam szczerze, że jako wieloletni użytkownik allegro, jestem zawiedziony takim podejściem. Nie prosiłem przecież o nic nadzwyczajnego, jedynie o niewykorzystany kupon, który dopiero co mi wygasł 😞

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cameleon1981 Zachęcam Cię do zapoznawania się z regulaminami promocji, w których chcesz wziąć udział. Tam jest wszystko zawarte, również informacja o czasie ważności otrzymanych kuponów. 

Wiktoria
oznacz moderatorów