Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 21 listopada 2022 r. zmienimy minimalną cenę zakupu umożliwiającą skorzystanie z darmowej wysyłki:
Dodatkowo cena za za wykupienie rocznej subskrypcji Allegro Smart! wzrośnie z 49 zł na 59,90 zł. Za subskrypcję miesięczną zapłacicie tyle samo, co do tej pory, tj. 10,99 zł.
Jeśli zapisaliście kartę płatniczą do konta Allegro, w dniu przedłużenia subskrypcji nie pobierzemy automatycznie nowej opłaty i nie przedłużymy subskrypcji na nowych warunkach. O jej zakończeniu powiadomimy Was mejlowo. Od 21 listopada od godz. 9:00 subskrypcję przedłużycie samodzielnie.
Nowe zasady Smart! będą obowiązywać dla subskrypcji miesięcznych lub rocznych, przedłużonych lub wykupionych od 21 listopada 2022, od godziny 9:00.
Bo zgodnie z nowymi zasadami usługę można mieć wykupioną na 1 rok i 15 dni do przodu. System pilnuje tego jak lew 🐯
No świetne zagranie... Doprawdy...
Usługę mam wykupioną do stycznia. Czy mogę odłączyć i zrezygnować ze Smarta 20 listopada i wykupić tego samego dnia ponownie na rok? Wolę stracić 2 miesiące ale być na nowych zasadach, skoro uniemożliwiają normalne, po ludzku odnowienie usługi już teraz.
@tylko_ksiazki nie rozumiem tego myślenia, skracając - wypowiadając jesteś w plecy 2 miesiące co daje 4 zł miesięcznie za smarta będziesz w plecy 8 zł a zaoszczędzisz 10 zł 😄 no biznes na makasa 😄
A ktoś pisał o 3 miesiącach więc więc będzie w plecy 12 zł a zaoszczędzi 10 zł 😉
Nie chodzi o cenę za usługę, tylko o warunki. Będę na starych zasadach (40 zł za towar jako minimum do smarta). Ja mam w smarcie zaoszczędzone do tej pory 4000 zł.
a od kiedy allegro przestało zwracać resztę pieniędzy przy rezygnacji ze smarta w trakcie subskrypcji?
Z Allegro Smart! możesz zrezygnować w dowolnym momencie z zachowaniem 14-dniowego okresu wypowiedzenia.
Dzięki za info! Czyli jak dzisiaj zrezygnuję, to jeszcze nie będę mógł wykupić smarta przez 14 dni?
Na to wygląda.
Dzięki!
To ile i kiedy mam zapłacić? Starą stawkę czy nową, bo tak jakoś dziwnie jest to opisane. Subskrypcję na rok (za 39,00 zł) opłaciłam kartą 20 listopada 2021, a cykl roczny zaczął się 14 grudnia 2021. Jeśli będę opłacać kolejny smartokres powiedzmy dziś lub w następnym tygodniu to w jakiej wysokości? Karta jest dopisana do konta. Nie widziałam opcji "przedłuż subskrypcję", więc jak mam to zrobić?
Dobry ruch, nie powiem... Najpierw wyłączono możliwość przedłużenia subskrypcji przed upływem roku, potem wysłano nam wiadomość o planowanych zmianach. Biorąc pod uwagę, że wypowiedzieć można usługę z 14 dniowym okresem, nie ma opcji wykupienia jej na starych zasadach przed 21.11. Gratuluję strategom Allegro, oby ludzie się nie zdenerwowali zbytnio i nie zaczęli zaglądać na inne platformy.
Jak obliczyłes te 14 dni, bo nie mogę dojść. Dzisiaj jest 4.11.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dlaczego allegro Smart podrożał jest 60 zł za wykupienie
Dlaczego wysyłka od 21listopada będzie darmowa jeśli zakup będzie od 45 zl.
Ty tak serio?
@Agent555 Wszystkie informacje na ten temat znajdziesz w tym wpisie Mai, wiadomości mailowej, którą otrzymałeś oraz artykule w aktualnościach.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry.
Nie mogę przedłużyć Allegro Smart. Mam aktywne do 02.01.2023.
Przy próbie aktywacji otrzymuje komunikat, że "Nie przedłużyliśmy usługi, ponieważ może być aktywna maksymalnie 12 miesięcy i 15 dni do przodu."
A do końca Smart zostało 59 dni, więc powinienem mieć możliwość przedłużenia ważności usługi.
Pozdrawiam,
Przemek
@rynas Jeśli przedłużyłbyś usługę teraz, byłaby aktywna dłużej niż 12 miesięcy i 15 dni do przodu. Musisz poczekać.
Dziękuję, dopiłem kawę i dopiero zrozumiałem komunikat.
Pozdrawiam
Brak opcji przedłużenia Smarta - nie ma klawisza, a wszystkie adblocki powyłączane.
Czy w związku z wejściem nowego cennika przedłużanie jest zablokowane?
Mam Smart do 27/11/2022.
@pioterek Musisz poczekać. Subskrypcja nie może być aktywna dłużej niż 12 miesięcy i 15 dni.