Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Rozpoczęłam dyskusję ze Sprzedającym.
15 dnia dyskusji, ALLEGRO zamknęło tą dyskusję jako rozwiązaną, absolutnie bez mojej zgody.
Po zgłoszeniu problemu dowiedziałam się, że:
- "Dyskusja została zakończona ponieważ nie odezwała się Pani w niej" - moja ostatnia odpowiedź w dyskusji była dzień wcześniej.
na moje pytanie czy są ramy czasowe na odpowiedź w dyskusji
-" Pani czas na odpowiedź nie jest ograniczony, niemniej jednak jeśli sprawa nie zmierza do wyjaśnienia, możemy taką dyskusję zakończyć."
Moja prośba o wskazanie w regulaminie takiego zapisu
-"Kwestie te nie są uregulowane w naszym regulaminie. Takie decyzję możemy podjąć jeśli widzimy, że problem dyskusyjny został rozwiązany lub nie zmierza ona do jej wyjaśnienia. "
Czyli moi drodzy, ramy czasowe dyskusji określone na 30 dni, są chyba już nieaktualne.
Allegro w każdej chwili może taką dyskusję zamknąć, i oznaczyć problem jako rozwiązany.
Pięknie.
Tak to kwestia zmian sprzed miesiąca, jesli sprzedawca dokona pewnych czynnosci np zwroci kase etc to allegro moze automatycznie zamknac dyskusje napisz lepiej czego dotyczyl spor
nic się nie zadziało.
@jolantab A problem rozwiązany?
No właśnie nie jest rozwiązany
To widać że coś nie zadziałało, zapytajmy moderację> @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ale odezwą się jutro. Możesz także napisać: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=2c798b65-a629-4d86-8fde-ab93de1c4166
Nadal nie wiadomo co za problem
Mozliwe ze allegro uznalo go za rozwiazanego bo sprzedawca zlecil ci zwrot srodkow etc bez info nie doradzimy co i za co ci zamkneli
@jolantab sprawdzę tę sytuację, czy możesz podać mi numer tej dyskusji?