Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Jak biorę opcje szukania telefony komórkowe i biorę opcją najnowsze dodane to mo wyświetla wszystkie telefony. A miałem taką opcję że jak brałem najnowsze dodane to mi wyświetlało oferty oferty dodane w ostatnim czasie. Czyli około godziny wcześniej. I miałem dwie strony telefonów. Jak mam zrobić żeby tak było?
@farenthide80 Kliknij w przycisk "rozłącz te same oferty", który znajduje się obok sortowania, a wówczas pojawi się opcja wyświetlania wg "czas dodania: najnowsze".
Nie o to mi chodziło. Dalej mi się wyświetlają wszystkie oferty czyli 119000 ofert. Ja chce z ostatniej godziny
@farenthide80 Czy możesz pokazać zrzut swojego ekranu po wykonaniu tego co tutaj wskazaliśmy?
To nie to. Cały czas wszystkie oferty się wyświetlają. Ja chce z ostatniej godziny
Trzeba to pytanie skierowac do eksperta w allegro. Być może on będzie znał odpowiedz
A gdzie ten ekspert jest,?
Ale taka opcja nie istnieje. Sortowanie od najnowsze i pokazuje ten sam listing ale w innej kolejności.
Miałem tak cały czas włączone. Że miałem tylko najnowsze ofert. Dwie strony mi się wyświetlały a nie 100. Tylko zresetowałem telefon i mi to znikło i nie mogę teraz znaleźć tego
No i da się? Nie wiem kto tam pracuje. Ale się nie zna
@farenthide80 Takie filtrowanie możesz wygenerować po dodaniu do URL parametru: startingTime=(wartość filtra).