Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Bank nie wysłał pieniędzy a wysyłka widnieje jako opłacona co zrobi sprzedawca czy powinienem te rzeczy kupić jeszcze raz aby je dostać ?
A nie opłaciłeś tego przez PayPo?
Na Allegro nie ma rat PayPo
@LEW433 Tak, tak masz rację! Ja nie robię zakupów na te dziwne raty. Chodziło mi o Allegro Pay.
Sprzedający wyśle jak otrzyma środki, w takiej sytuacji skontaktuj się z bankiem bo tam składałeś wniosek na kredyt.
Nie brałem żadnego kredytu płaciłem z moich środków w 100 % zadzwoniłem do banku i powiedzieli mi że sytuacja jest naprawdę dziwna bo oni wysłali pieniądze to wyglądało bardziej tak jakby allegro nie przyjęło transferu
@Client:92661817 Wczoraj były problemy techniczne na Allegro i wielu kupujących miało z tym problem. Jak się nie zaksięgują to muszą wrócić do Ciebie. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mam nadzieję że te problemy szybko się skończą teraz też próbowałem SB te rzeczy kupić i ta sama sytuacja
Ja już zgłupiałem. Najpierw piszesz cyt.
"Bank nie wysłał pieniędzy a wysyłka widnieje jako opłacona"
teraz na odwrót!
Bo zadzwoniłem do banku po tym jak kolega wyżej napisał że powinienem
@Client:92661817 sprawdziłam to i w tej chwili wszystkie płatności za zakupy na Allegro mają status "zakończona" i zaksięgowały się poprawnie. Czy środki wciąż nie zostały pobrane z Twojego konta? Były to płatności kartą płatniczą i BLIKiem.
Sprawdź proszę w zakładce Kupione, ponieważ możliwe, że będziesz chciał anulować część zamówień.