Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dotychczas w ramach jednego zamówienia można było płacić jedną kartą podarunkową Allegro.
Od teraz przy jednej płatności możesz wykorzystać więcej niż jedną kartę podarunkową – maksymalnie 15. Nie dotyczy to zakupów w aplikacji mobilnej. Kwota zakupu, który opłacisz kartami, nie może przekroczyć 4000 zł. Karty podarunkowe wciąż można wykorzystywać tylko na Allegro (nie na Allegro Lokalnie).
Wiemy, że wielu z Was ucieszy ta zmiana i na pewno ułatwi świąteczne zakupy na Allegro! 🎄
Ale fajnie!!! 😊
Tak ucieszyła, kupię sobie pomarańcze, dziękujemy.😍
> Kwota zakupu, który opłacisz kartami, nie może przekroczyć 4000 zł.
Czy moglbym prosic o wytlumaczenie tego? Czy moge np. kupic produkt o wartosci 7000 zl - oplacajac 4000 zl z kart, 3000 z wlasnej kieszeni?
Czy maksymalna wartosc produktu ktory moge oplacic kartami wynosi 4000 zl, tak wiec jakbym kupowal cos o wartosci 4001 zl, kart juz nie wykorzysam?
@Aruthar1 Kart użyjesz tylko przy zakupach, których wartość nie przekroczy 4000 zł.
i jak kolegi można czy nie bo według tej pani nie można ale mi normalnie karta się nalicza przy towarze za 5500 próbowałeś już?
Dzisiaj chciałem skorzystać z kilku kart podczas jednego zakupu.
Okazało się że większości kart nie widzę w przeglądarce.
W aplikacji widzę wszystkie karty.
Czy ktoś jeszcze tak ma?
@Mati-suchy Sprawdź czy problem pojawia się również wtedy, gdy korzystasz z innej przeglądarki.
Juz wiem o co chodzi. Widok w przeglądarce pokazuje wszystkie karty jako jedną.
W aplikacji widać każda kartę oddzielnie. Może warto zmienić widok.
Kiedy można spodziewać się możliwości użycia kart w Allegro lokalnie?
Nie ma takich planów, tam masz zakupy w większości od prywatnych sprzedających.
Czym różni się zakup od osoby prywatnej od zakupu ze sklepu, żeby nie było możliwości zapłacić kartą podarunkową?
Prawem!
Czy łączenie kart podarunkowych obowiązuje tylko w okresie świątecznym, czy też zostanie z nami w nowym roku?
@Client:28543675 To zmiana, która została wprowadzona na stałe.
Czy w takim wypadku można łączyć karty i monety?
Pozdrawiam
@LuneArgentee kuponów z monet nie można łączyć, ale jeśli masz już wymienione monety na kupon, to możesz poprosić nas o wymianę z powrotem na monety i wtedy możesz wybrać odpowiednią ilość monet, żeby wymienić je na kupon o większej kwocie 🙂
Czy łączenie wielu kart działa nadal? Bo u mnie zniknęła ta opcja i mogę wykorzystać tylko jeden kupon.
@agamaa81 Cześć. 🙂 Mówisz o kartach podarunkowych czy kuponach za monety Allegro? Pamiętaj, że łączenie dotyczy wyłącznie kart podarunkowych i jest dostępne w przeglądarce (w aplikacji jeszcze nie).
Karty podarunkowe. Właśnie chcę zrobić zakupy w przeglądarce i nie łączą mi się karty. W zeszłym tygodniu automatycznie zaliczało mi wszystkie karty razem, a teraz tylko 1