Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od wczoraj wieczora, może od dzisiaj po północy, nie mogę nic zakupić pomimo, że w koszyku mam rzeczy z bardzo wielu sklepów. Dla każdego produktu pojawia się komunikat:
Sprzedający ograniczył Ci zakupy w jego ofertach. Skontaktuj się ze sprzedającym i wyjaśnij tę sytuację.
Wygląda to na jakiś problem z moim kontem, bo nie sądzę aby ktoś mnie zablokował od kogo kupuję pierwszy raz cokolwiek, a takich rzeczy w koszyku miałem kilka. Proszę o pomoc.
Oczywiście biorąc pod uwagę dużą skalę zakupów jaką robię na Allegro mógłbym nie pamiętać starych transakcji, ale... niezmienne jest to że przestrzegam regulaminu Allegro - za zakupy zawsze płacę przedpłatą, odbieram je w terminie itd. zatem nie mam sposobności do popełnienia zbrodni przeciw sprzedawcom. Owszem, sporadycznie zdarza mi się wystawić negatywa jeżeli sprzedawca ewidentnie zawali to czuję się w obowiązku ostrzec przed nim innych kupujących. (takich sprzedawców pamiętam i sam ich unikam)
Jednakże jak informuję pomoc Allegro: 1) Sprzedawca może zablokować swoje aukcje dla kupujących gdy ci naruszą jakieś zasady 2) zawieszenie nie może trwać dłużej niż 180 dni - zatem nie muszę sięgać do historii sprzed 10 lat
@Alus-s ten zapis o 180 dniach to ma z max 2 tygodnie i to jest nowość która zdążyli wkurzyć z 75% sprzedawców
Mam to samo nie mogę kupić talerzyka z hurtowni bo pokazuje się komunikat "Sprzedający ograniczył Ci zakupy w jego ofertach. Skontaktuj się ze sprzedającym i wyjaśnij tę sytuację." skontaktowałam się i sprzedający sprawdził mnisze nie ma żadnych ograniczeń .... Ani ja ani sprzedający nie widzimy problemu ... gdzie uderzyć ,żeby to usunąć?
Zapytaj sprzedawcy może te oferty są tylko dla firm ustawione
Też mam taki komunikat, dobry kontakt ze sprzedawcą i on też mówi że raczej nic nie robił.