anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Od wczoraj: Sprzedający ograniczył Ci zakupy w jego ofertach - na wszystkich rzeczach w koszyku

MAMY ROZWIĄZANIE!
kermicilla
#7 Wielbiciel#

Od wczoraj wieczora, może od dzisiaj po północy, nie mogę nic zakupić pomimo, że w koszyku mam rzeczy z bardzo wielu sklepów. Dla każdego produktu pojawia się komunikat:
Sprzedający ograniczył Ci zakupy w jego ofertach. Skontaktuj się ze sprzedającym i wyjaśnij tę sytuację.

Wygląda to na jakiś problem z moim kontem, bo nie sądzę aby ktoś mnie zablokował od kogo kupuję pierwszy raz cokolwiek, a takich rzeczy w koszyku miałem kilka. Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
25 ODPOWIEDZI 25
Alus-s
#7 Wielbiciel#

Oczywiście biorąc pod uwagę dużą skalę zakupów jaką robię na Allegro mógłbym nie pamiętać starych transakcji, ale... niezmienne jest to że przestrzegam regulaminu Allegro - za zakupy zawsze płacę przedpłatą, odbieram je w terminie itd. zatem nie mam sposobności do popełnienia zbrodni przeciw sprzedawcom. Owszem, sporadycznie zdarza mi się wystawić negatywa jeżeli sprzedawca ewidentnie zawali to czuję się w obowiązku ostrzec przed nim innych kupujących. (takich sprzedawców pamiętam i sam ich unikam)

Jednakże jak informuję pomoc Allegro: 1) Sprzedawca może zablokować swoje aukcje dla kupujących gdy ci naruszą jakieś zasady 2) zawieszenie nie może trwać dłużej niż 180 dni - zatem nie muszę sięgać do historii sprzed 10 lat

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

@Alus-s ten zapis o 180 dniach to ma z max 2 tygodnie i to jest nowość która zdążyli wkurzyć z 75% sprzedawców

oznacz moderatorów
a_ks
#2 Obserwator#

Mam to samo nie mogę kupić talerzyka z hurtowni bo pokazuje się komunikat "Sprzedający ograniczył Ci zakupy w jego ofertach. Skontaktuj się ze sprzedającym i wyjaśnij tę sytuację." skontaktowałam się i sprzedający sprawdził mnisze nie ma żadnych ograniczeń .... Ani ja ani sprzedający nie widzimy problemu ... gdzie uderzyć ,żeby to usunąć?

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

Do moderatorek daj tu screena z tego komunikatu @a_ks  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

Zapytaj sprzedawcy może te oferty są tylko dla firm ustawione

oznacz moderatorów
lupi01
#1 Nowicjusz#

Też mam taki komunikat, dobry kontakt ze sprzedawcą i on też mówi że raczej nic nie robił.

oznacz moderatorów