Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak to przepis. Interpretacja i tak należy na końcu do sądu! Przychylam się jednak że można to wykorzystywać.
exoryna nie może to być widzimisię odbiorcy , ani doręczyciela . Miałem przy odbiorze problem z kurierem , skończyło się ingerencją policji i ostatecznie weryfikacją zawartości . Paczka przyszła zagnieciona , a produkt wewnątrz wrażliwy . Ostatecznie towar nie ucierpiał bo sprzedawca mocno przyłożył się do pakowania czego nie byłem w stanie stwierdzić po zewnętrzynym wyglądzie , a kurier zamiast zaczekać 2 minuty stracił godzinę .
exoryna Przyliżę Ci.
"Art. 74. Protokół o ubytku lub uszkodzeniu przesyłki"
O tym dokumencie mowa w artykule.
Nie ma tu nic o wydaniu przesyłki COD.
Możesz w przypadku COD odmówić przyjęcia, gdy zobaczysz uszkodzenie zewnętrzne, ale paczki nie dostaniesz przed opłaceniem.
Przyslano mi torbę do wózka jak ja nie mam dzieci małych
@Client:50940572, tak, jak pisałam wcześniej, chcemy pomóc Ci rozwiązać tę sprawę. Napisaliśmy na Twój adres mejlowy. Sprawdź, proszę, swoją skrzynkę odbiorczą. 🙂
Witam jestem w podobnej sytuacji byłaby paniw stanie mi pomóc
Ależ pomyłek na tym Allegro się porobiło, czy nie było czasem wprowadzonych jakiś udogodnień ostatnio?
@BuZiA05 doprecyzuj proszę, w czym możemy pomóc? Przyjąłeś i opłaciłeś przesyłkę, która nie była do Ciebie?