Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
Dzień dobry.
Przez pomyłkę usunąłem kupiony przedmiot z listy moje zakupy.
Bardzo proszę o przywrócenie go do listy moje zakupy z powrotem.
Numer aukcji: 18607675155
Z góry dziękuję.
Szurhand.
@Szurhand gotowe 🙂
Usunęłam swój ostatni zakup i chciałabym go przywrócić, body, zakup z 21 września 2026r.
@biabog302 bardzo proszę, przywróciłam Twój zakup do zakładki.
Prosze o przywrócenie ukrytych zakupów
Proszę bardzo, @robertk84. Przywróciłam ukryte zakupy.
Zamówienie: 89768 Złożone w 2026-09-24 10:01:21
Spodnie Nike Joggers
Cześć @Client:74441018, niestety nie widzę takiego zakupu na Twoim koncie.
Przepraszam, nie napisałem powodu. Ukryłem zakup przez przypadek i bardzo bym prosił o przywrócenie.
@Client:74441018 Sprawdziłem i w podanym przedziale czasowym nie zakupiłeś takiego produktu. Czy jesteś pewien, że było to za pośrednictwem konta z którego piszesz?
@Client:81881466 nie zobaczysz 😞 sprzedawca odpowiada do 2 lat, archiwum nie ma, jedynie możesz pobrać kopię zakupów ale tam jest tylko co kupione cena, data itp. w tabelce bez szczegółów oferty 🙂
Cześć @Client:81881466, w tym miejscu możesz pobrać historię zakupów na Twoim koncie.
Dzień dobry,
Proszę o odkrycie zakupu stojaka rowerowego.
Pozdrawiam
Mariusz
Cześć @Xmarxmar, zakup przywrócony.
Poproszę o przywrócenie ukrytych zakupu z ostatnich dwóch tygodni chodzi o jeden zwrot ok jeszcze jestem w terminie dziękuje pozdrawiam
Dzień dobry, zapytam o coś. Jak można odkryć wcześniej ukryte zakupy. Chcę je zwrócić bo uszkodzone. I chciałabym żeby przez allegro poszło to ? Dziękuję
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie zakupu MacBook pro 13 z dnia 08.08.2022.
Pojawiły się problemy ze sprzętem i za wcześnie ukryłem zakup.
Dziękuję.
Ukryte zakupy
@Olo010567 wszystkie zakupy są ponownie widoczne w zakładce.