Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam zastanawiam sie jak prawdziwe sa opinie o sprzedawcy jesli zamowilem dosyc nietypowy towar i go nie otrzymalem gdzies sie zapodzial w transporcie ale mimo to jest max gwiazdek u sprzedawcy pomimo iz ja nic nie wystawialem i albo sprzedajacy sprzedal dwa egzemplarze w jednym czasie albo no wlasnie albo te gwiazdki o sprzedajacym sa tyle wartne co obietnice politykow przed wyborami
Nic nie rozumiem. Pokaż te konto.
to proste sprzedawca ma 60 super opinii o sobie i akurat po tym jak mi sprzedal jakis towar pojawia sie max gwiazdek u niego ze niby ode mnie dostal jes to sprawa do allegro ja mysle ze tylko oni sa w stanie sprawdzic czy on sprzedal akurat dwa egzemplarze w jednym czasie czy w jakis dziwny sposob sie te gwiazdki pojawily .ja na obecny czas mysle ze te opinie o sprzedajacym to sciema
@Client:93122973 Coś mi tu nie gra.
Wejdź w zakładkę moje zakupy, rozwiń szczegóły tego zakupu i zobacz czy wyświetla ci się coś takiego:
czy coś takiego:
Jeśli widzisz to pierwsze to znaczy, że musiałeś przypadkiem ocenić tego sprzedającego np. podczas oceniania innych transakcji.
Jeśli to drugie to to znaczy, że ocena którą widzisz nie była wystawiona przez Ciebie tylko przez innego kupującego.
Innych możliwości najzwyczajniej nie ma.
@Client:93122973 Przecież w opiniach o sprzedającym nie podają nicków wystawiających ocenę > więc skąd wiesz czy te gwiazdki są od Ciebie? > skoro ma 60 super opinii, to znaczy, że je od kogoś dostał > poza tym to sprawdź to co Ci napisał @komis-bell