Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, chcialabym przestrzec przed sprzedawcą [edycja]. Pomijajac to, ze po zadanym pytaniu amod razu atakuje klientow i pisze ze nie zalezy jej aby zarobic 2 zlote, po zakupie (dokonanym przez przypadek) nie chce go anulowac lecz woli wyzywac, w rezultacie wysyla PUSTĄ paczkę i jeszcze sie tego wypiera. Osoba niezrownowazona… Byc moze nie dysponuje nawet produktami, ktore wystawia na sprzedaz.
Allegro już się wypowiedziało na ten temat, Pani wysłała zdjęcie pustej paczki po tym jak ją otworzyła i wyjęła rzeczy, przewoźnik wszystko potwierdził , tyle w tym temacie 🙂 Pani JK znalazła sobie nowy sposób na zarobek i jak widać to nie jest jej pierwszy raz i pewnie nie ostatni.
Benbul1906 staraj się nagrywać wszystko co wysyłasz kamerki na stanowisku do pakowania. W ten sposób będziesz pewna na 100% że z twojej strony wszystko jest należycie wykonane ,też miałem takie przypadki oszustów nie unikniemy , kupujący (oszuści)mają różne fantazje w oszukiwaniu ,kłamaniu i tego nie zmienimy, to tacy ludzie .Więc broń się czym tylko się da świadkami, monitoringiem, zdjęciami itp. Nawet przy wysyłce stwórz instrukcje odbioru przesyłki aby w razie czego bronić się przed tym pospólstwem
Konto mam od 12 lat jak więcej, nigdy nie mialam takiego przypadku, wiec w zyciu bym nie pomyslała, że może taka sytuacja nastąpić, szczególnie o 5 zł- bo taka jest wartosc przedmiotu. Szczególnie ,że do każdego wszystko dochodziło 🙂
Nie każdy kupujący jest oszustem, owszem zdarzają się tacy.
zgadza się
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ za to że ustąpienia Pani już któryś raz moje dane sprawę zgłoszę na policję bo jest to zwykle nękanie, które trwa już wiele miesięcy. A na konto wystarczy wejść i widać kiedy jest założone , konto nie jest nowe wystarczy pomyśleć , a nie ciągle pluc jadem w innych.
Masz na to dowody że sprzedawca wysłał ci pustą paczkę. To ty kupiłaś ten przedmiot ci nie pasował i odesłałaś pustą paczkę,a przy okazji chciałaś jeszcze zwrot pieniedzy
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ jedynym dowodem tej Pani są wyzwiska , które kieruje w moją stronę , w żaden sposób nie udowodniła tego , mimo że allegro prosiło o dowody , tak jak wstawiłam screen, teraz łamie prawo i udostępniania moje dane , nękanie w internecie jest karalne i ja mam dowody , bo wszystkie screeny już mam zapisane
Żadnych wyzwisk z mojej strony nie było. Zamknelam dyskusje po zwroceniu pieniedzy przez allegro, to szukasz dalej poklasku tutaj i szerzysz kalumnie. Serio, zycze Ci lepszego zycia, zebys nie musiala robic tego, co robisz. Zegnam.
😱
😱
To że Pani coś usunęła , nie znaczy że tego nie było, mam screeny
Wszyscy widzieli w jaki sposób Pani odpisywala , więc teraz udawanie skruchy chyba nie ma sensu. Jak mogła Pani zamknąć dyskusje , skoro w tym tygodniu można być czytać Pani obraźliwe wypowiedzi, dziwne.