anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ostrzeżenie przed sprzedającą

jolakratek
#9 Pomysłodawca#

A59A3B23-CFFE-43B1-8ECE-1587E8587972.jpeg

Witam, chcialabym przestrzec przed sprzedawcą [edycja]. Pomijajac to, ze po zadanym pytaniu amod razu atakuje klientow i pisze ze nie zalezy jej aby zarobic 2 zlote, po zakupie (dokonanym przez przypadek) nie chce go anulowac lecz woli wyzywac, w rezultacie wysyla PUSTĄ paczkę i jeszcze sie tego wypiera. Osoba niezrownowazona… Byc moze nie dysponuje nawet produktami, ktore wystawia na sprzedaz.

oznacz moderatorów
32 ODPOWIEDZI 32

Benbul1906
#8 Zapaleniec#

odpall.jpgAllegro już się wypowiedziało na ten temat, Pani wysłała zdjęcie pustej paczki po tym jak ją otworzyła i wyjęła rzeczy, przewoźnik wszystko potwierdził , tyle w tym temacie 🙂 Pani JK znalazła sobie nowy sposób na zarobek i jak widać to nie jest jej pierwszy raz i pewnie nie ostatni.

oznacz moderatorów

hardybejs
#12 Orędownik#

Benbul1906 staraj się nagrywać wszystko co wysyłasz  kamerki na stanowisku do pakowania. W ten sposób będziesz pewna na 100% że z twojej strony wszystko jest należycie wykonane ,też miałem takie przypadki oszustów nie unikniemy  , kupujący (oszuści)mają różne fantazje w oszukiwaniu ,kłamaniu i tego nie zmienimy, to tacy ludzie .Więc broń się czym  tylko się da świadkami, monitoringiem, zdjęciami itp. Nawet przy wysyłce stwórz instrukcje odbioru przesyłki  aby w razie  czego bronić się przed tym pospólstwem

oznacz moderatorów

Benbul1906
#8 Zapaleniec#

Konto mam od 12 lat jak więcej, nigdy nie mialam takiego przypadku, wiec w zyciu bym nie pomyslała, że może taka sytuacja nastąpić, szczególnie o 5 zł- bo taka jest wartosc przedmiotu. Szczególnie ,że do każdego wszystko dochodziło 🙂

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Nie każdy kupujący jest oszustem, owszem zdarzają się tacy.

oznacz moderatorów

hardybejs
#12 Orędownik#

zgadza się

oznacz moderatorów

Benbul1906
#8 Zapaleniec#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_  za to że ustąpienia Pani już któryś raz moje dane sprawę zgłoszę na policję bo jest to zwykle nękanie, które trwa już wiele miesięcy. A na konto wystarczy wejść i widać kiedy jest założone , konto nie jest nowe wystarczy pomyśleć , a nie ciągle pluc jadem w innych. 

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Masz na to dowody że sprzedawca wysłał ci pustą paczkę. To ty kupiłaś ten przedmiot  ci nie pasował i odesłałaś pustą paczkę,a przy okazji chciałaś jeszcze zwrot pieniedzy

oznacz moderatorów

Benbul1906
#8 Zapaleniec#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_  jedynym dowodem tej Pani są wyzwiska , które kieruje w moją stronę , w żaden sposób nie udowodniła tego , mimo że allegro prosiło o dowody , tak jak wstawiłam screen, teraz łamie prawo i udostępniania moje dane , nękanie w internecie jest karalne i ja mam dowody , bo wszystkie screeny już mam zapisane 

oznacz moderatorów

jolakratek
#9 Pomysłodawca#

Żadnych wyzwisk z mojej strony nie było. Zamknelam dyskusje po zwroceniu pieniedzy przez allegro, to szukasz dalej poklasku tutaj i szerzysz kalumnie. Serio, zycze Ci lepszego zycia, zebys nie musiala robic tego, co robisz. Zegnam.

oznacz moderatorów

lady_zuzuzu
#7 Wielbiciel#

😱

oznacz moderatorów

lady_zuzuzu
#7 Wielbiciel#

😱

oznacz moderatorów

Benbul1906
#8 Zapaleniec#

To że Pani coś usunęła , nie znaczy że tego nie było, mam screeny

oznacz moderatorów

KurekOgurek
#2 Obserwator#

Wszyscy widzieli w jaki sposób Pani odpisywala , więc teraz udawanie skruchy chyba nie ma sensu. Jak mogła Pani zamknąć dyskusje , skoro w tym tygodniu można być czytać Pani obraźliwe wypowiedzi, dziwne.

oznacz moderatorów