Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc i zwrot pieniędzy , zostałem oszukany (towar okazał się podrobą) i zmuszony do poniesienia kosztów wysyłki zwrotnej do Chin , proszę o umozliwienie i dodatnie przedmiotu do listy allegro protect, czy muszę wystąpić do rzecznika praw konsumenta ?
@MAXIPAK3 Skoro odesłałeś, to kupujący zwraca należność, a nie Allegro Protect. A o warunkach zwrotu trzeba było przeczytać przed zakupem - zwłaszcza jeśli był w szczególnie okazyjnej cenie
@MAXIPAK3 Co oznacza ze Alelgro nie odpowiada? a złożyłeś reklamację przez dyskusję, tam sprzedający ma 24godz na odpowiedź!
Mnie sprzedawca uznał reklamacje i przysłał kod do zwrotu.Towar dostarczyła poczta a nie chce odełać bezpłatnie.Sprzedawca nie każe mi za to płacić Co zawiera twki kod?
@edwardsmol "Co zawiera twki kod?"
Kod zazwyczaj zawiera cyfry, czasem cyfry i litery.
@MAXIPAK3 Zakup dostałeś więc nie mów o oszustwie.. Nikt cię nie zmuszał do wysyłki, mogłeś przecież wyrzucić do odpadów.
Zawsze jest tak że przedmiot który nie pasuje trzeba odesłać. Kupiłeś w Chinach, odsyłasz do Chin. Teraz czekasz na zwrot pieniędzy więc czekaj...
Do rzecznika zawsze możesz pisać.
@MAXIPAK3 Poprosiłam o pilne udzielenie odpowiedzi w sprawie numer 49096352.