anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

oszukany przez sprzedawce ,allegro nie odpowiada , nie moge użyć allegro protect

MAXIPAK3
#7 Wielbiciel#

Proszę o pomoc i zwrot pieniędzy , zostałem oszukany (towar okazał się podrobą) i zmuszony do poniesienia kosztów wysyłki zwrotnej do Chin , proszę o umozliwienie i dodatnie przedmiotu do listy allegro protect, czy muszę wystąpić do rzecznika praw konsumenta ?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

SpeedyGonzalezz
#16 Inspirator#

@MAXIPAK3 Skoro odesłałeś, to kupujący zwraca należność, a nie Allegro Protect. A o warunkach zwrotu trzeba było przeczytać przed zakupem - zwłaszcza jeśli był w szczególnie okazyjnej cenie 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@MAXIPAK3 Co oznacza ze Alelgro nie odpowiada? a złożyłeś reklamację przez dyskusję, tam sprzedający ma 24godz na odpowiedź!

oznacz moderatorów

edwardsmol
#7 Wielbiciel#

Mnie sprzedawca uznał reklamacje i przysłał kod do zwrotu.Towar dostarczyła poczta a nie chce odełać bezpłatnie.Sprzedawca nie każe mi za to płacić Co zawiera twki kod?

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@edwardsmol "Co zawiera twki kod?"

Kod zazwyczaj zawiera cyfry, czasem cyfry i litery.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@MAXIPAK3  Zakup dostałeś więc nie mów o oszustwie..   Nikt cię nie zmuszał do wysyłki,  mogłeś przecież wyrzucić do odpadów.

Zawsze jest tak że przedmiot który nie pasuje trzeba odesłać. Kupiłeś w Chinach, odsyłasz do Chin.  Teraz czekasz na zwrot pieniędzy więc czekaj...

Do rzecznika zawsze możesz pisać.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@MAXIPAK3 Poprosiłam o pilne udzielenie odpowiedzi w sprawie numer 49096352.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów