Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, przestrzegam przed oszustem Leynnn(Kirył Mielnik)! Kupiłem u gościa Call of duty black ops 6 klucz online 28. 10.24 po czym oszust napisal mi, że trzeba czekać na klucz 7 dni. Czekałem do dnia dzisiejszego a ten złodziej dwa razy wysłał mi inne nie aktywne klucze, całkowicie do innych gier i to jeszcze na rozmowie podczas dyskusji na allegro.. Czekam na pomoc od allegro i przestrzegam z góry przed tym złodziejem!
Rozumiem Ciebie i twoją rozpacz, dyskusja wyjaśni wszystko ale nie pisz że złodziej oszust bo może cię więcej to kosztować niż ten klucz, taka rada.
Złodziej i oszust bo jak nazwać kogoś innego kto wysyła ci dwa klucze i twierdzi, że ja przerobiłem zdjęcia z kluczami które on wysłał na rozmowie z Allegro.. Ręce opadają,..
@lpawlowski6 Wiesz że jakby poszedł do sądu za takie nazwanie to będzie cię srogo to kosztowało, bez wyroku sądu nie możesz go tak nazywać.
Już się boję Sądu w momencie kiedy ja gościowi zapłaciłem za grę, po czym on mi pisze że muszę poczekać 7 dni na klucz online gdzie w ogłoszeniu nie było o tym żadnej informacji.. Czekam 7 dni, upominam się o klucz a gościu odpisuję mi jaki klucz, gdzie mam całą rozmowę z nim z przed paru dni.. Po czym gdy zgłaszam to do allegro gościu wysyła na rozmowie z allegro klucz do innej gry już nie aktywny i piszę, że ja jestem oszustem.. Po chwili wysyła drugi klucz tak samo do innej gry i tak samo nie aktywny i piszę, że ja podmieniłem klucze które on wysłał na czacie😆 Krętacz i złodziej!
@lpawlowski6 nawet gdyby siedział w areszcie śledczym i miał zarzuty, to i tak nie możesz go nazywać złodziejem, ani oszustem, bo za to Ty możesz dostać wyrok, rozumiesz🤔