Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Wczoraj zakupiłem konsolę z ogłoszenia **piiip**. Ze względów bezpieczeństwa ogłoszeniodawca zaproponował transakcje przez Allegro Lokalnie i wysłał mi link na maila: https://allegrolokalnie.ogllloszeniie16235829x.pl/oferta/l/Xbox-series-S-512Gb-konsola-z-kontrolerem-bez-gier-173868055?id=296c2a6a-8f93-43ba-b4d6-3d5022bfbc0a
Wszystko wyglądało normalnie więc kliknąłem kupno przedmiotu, dopiero później zdziwiło mnie, że allegro nie wymagało ode mnie żadnych danych logowania, a swoje dane adresowe musiałem wpisać sam. Nie dostałem również żadnego potwierdzenia odnośnie transakcji, a kontakt ze sprzedającym okazał się utrudniony.
Czytając poprzednie wątki mam wrażenie, że padłem ofiarą oszustwa. Czy możecie sprawdzić ten link? Co pozostaje mi do zrobienia gdybym został oszukany? Policja?
Z góry dziękuję za Waszą pomoc,
Patryk
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Tak to oszustwo. Zakup nie jest na Allegro tylko na stronie
ogllloszeniie16235829x.pl
Oczywiście na policję iść należy ale pieniędzy nie odzyskasz.
@Sener26 Nie masz zakupu, nie odzyskasz kasy, należy zgłosić na Policję, niestety słychać ze nie chcą przyjmować zgłoszeń, OSZUSTWO.
@LEW433 Trochę im się nie dziwie świadomość ludzi niska i brak czytania ze zrozumieniem.
No to za późno "zdziwiło cię", że coś nie gra? Ile kasy straciłeś, za to opóźnienie w myśleniu?
500 zł, sprawa została zgłoszona na Policję
@Sener26 daj znać jaki efekt tego zgłoszenia.
Żaden. Po 30stu dniach dostanie zawiadomienie, że dochodzenie zostało umorzone z powodu niewykrycia sprawcy.
VPN + wypłata przez słupa i cel jest nieuchwytny
Teraz BLIKA z bankomatów wypłacają. Jeszcze lepszy patent. Nie trzeba słupa, tylko chronić się przed kamerą.
@serwis-texas Albo idą tam gdzie jest "atrapa" kamery
@Crow_Empire pewnie tak, ale zawsze można liczyć na jakiś cud.