Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wczoraj ktoś ukradł konto na Messenger kuzynce mojej mamy i podszywał sie za nią prosił moją mamę o numer telefonu i kod weryfikacyjny do niby allegro moja mama wszystko podała. Co w tej sytuacji moja mama powinna zrobić ?
Pozmienialiście hasła? odzyskaliście konto?
Tego czy ta kuzynka odzyskała to nie wiem chodzi o to że moja mama podała ten numer i kod i co w tej sytuacji zrobić
Kod weryfikacyjny do ....a kasa nie zeszła?
Kod weryfikacyjny do niby allegro a kasa jest
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ awaria
@Client:101614946 Bardzo interesujący temat ale poproszę o konkret : czy mowa jest o koncie Messenger czy o koncie Allegro ?
A jeśli już mowa o koncie kuzynki, kuzynki mamy (ale nie twojej? ) to o jakim koncie - nicku jest mowa?
Na Messenger ktoś podszywał się pod kuzynkę mamy i prosił ja o numer i kod z SMS a SMS jest od niby allegro
@Client:101614946 Kod sms jet potrzebny do dwustopniowego logowania, ale niekoniecznie od Allegro. Banki też wysyłają pytanie o kod sms.
Ale żeby moderatorki - albo inni pracownicy Allegro mogli podjąć jakies działania to wypadało by napisać o jakie konto Allegro się pytasz? Podaj nick zainteresowanej kuzynki.
Moja mama nie ma nawet konta na allegro
To o czym rozmawiamy? O problemach mamy czy kuzynki ( oczywiście kuzynki mamy, nie twojej) ???
Konto kuzynki mamy (nie mojej)
Kuzynce skradli konto na Messenger osoba która skradła konto napisała do mojej mamy prosiła o numer telefonu i o kod weryfikacyjny i ta osoba pisała że niby moja mama wygrała loterie jakaś
Kod weryfikacyjny był do niby allegro
@Client:101614946 To trzeba Sherlocka... Konto kuzynki a kod mamy ??. One mają wspólne konta?
Mama jesli podała swój kod dostepu niech natychmiast sprawdzi konto i pozmienia hasła dostępu, jeśli jeszcze nie jest za późno. Jęśli za późno i kasę skradli, to trzeba zgłosić na policję
Do czego ten kod weryfikacyjny? sprawdź konto w banku.
Napisane że allegro a w baku kasa jest
@LEW433 Tiaaa... Ale czyje konto ma sprawdzić? bo ja się już pogubiłem...
Oczywiście do żadnego nie swojego banku dostepu mieć nie będzie więc chyba na tym skończymy... 😉
Raczej mamy!🤔
@Client:101614946 napisał(a):
Moja mama nie ma nawet konta na allegro
Teraz pewnie już ma na swój telefon założone 😄
@Client:101614946 prawdopodobnie na telefon i kod zostało założone konto na allegro do wyłudzania kasy poprzez wysyłanie wiadomości 😞
Napisz do allegro podaj numer telefonu niech sprawdzą przy jakim koncie jest przypisane, tylko nie podawaj go tutaj publicznie 😄
@Client:101614946 Proszę, napisz do nas przez formularz. Być może dział będą mogli to zweryfikować, natomiast podejrzewam, że tutaj tak naprawdę w ogóle nie chodzi o Allegro.