Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w tytule otrzymałem pustą papierową kopertę A4 z logo dpd od kuriera dhl. Przesyłka przyszła nieuszkodzona, ale bez zakupionych przedmiotów. Dzwoniłem do kuriera dhl żeby zapytać czy nie ma jakiegoś dodatkowego pudełka dlamnie czy koperty, z zamówionymi przezemnie wiertłami. Kurier powiedział że tylko tą lekką kopertę dostał i nawet przed dostarczeniem sprawdzał czy coś większego na busie nie ma, ale tylko ma do wydania. Zgłosiłem sprzedającemu ten fakt. A ten poprosił o zdjęcia koperty. Zdjęcia wysłałem, to mi odpisał że koperta rozerwana i napewno ją okradli. Poinformowałem sprzedającego że rozerwanie koperty w miejscu do tego przeznaczonym jest tylko i wyłącznie moją zasługą. Kolejny odzew sprzedającego to to że koperta jest wybrzuszona po środku i to dlatego że tam były te wiertła. I żebym reklamację do przewoźnika składał, bo to przewoźnik jest odpowiedzialny. Tylko że ja mam wątpliwości co do tego, bo przesyłka była cala. Koperta jest podgięta miejscami, ale to chyba tylko fakt że była w podróży. Więc albo nic mi nie wysłał, albo wysłał 4 nieduże wiertła luzem w papierowej kopercie A4. Sprawdzałem kopertę i w miejscu zaklejania tego skrzydełka to klej jest tylko po długości koperty. Boki tego skrzydełka pozostają niezaklejone +/- 3cm, a średnica największego wiertła to 1,3cm.
Sprawa załatwiona przez allegro, dyskusja zakończona. Allegro nie może nas do niczego zmusić. Sprzedający miał potwierdzenie nadania, paczka odebrana. Wniosek do allegro protect odłożony do czasu odpowiedzi na reklamację od dhl. Napisalem do pomocy prawnej UOKIK, zobaczymy czy coś mi odpiszą.