Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Co oznaczają te oznaczenia przy przedmiotach , wczoraj zauważyłem , wcześniej tego nie było tych oznaczeń
Przy niektórych przedmiotach są te oznaczenia, przy niektórych nie ma tych oznaczeń
Do czego ma to służyć
@Agent555 doprecyzuj, o jakie oznaczenia chodzi?
@Agent555 zweryfikuję tę sprawę i wrócę z odpowiedzią.
@N_Nitka28 ok, będę oczekiwał na odpowiedź.
taktyczna . dla śledzenia wątku
@Agent555 doprecyzuj, w jakiej wersji aplikacji pojawiają Ci się te oznaczenia?
@N_Nitka28 wersja aplikacji 8.888.0
@Agent555 Weryfikuję.
@Agent555 jaki masz model telefonu i system operacyjny? 🙂
N_Nitka28 Moto e6 plus, android 9
Ale to nie ma znaczenia model telefonu , nigdy wcześniej nie było tych oznaczeń, pojawiły się w tym tygodniu
Żeby wyprzedzić pytanie Pań moderat czy takie oznaczenia pojawia Ci się również na przeglądarce internetowej bądź jak zalogujesz się na innym telefonie?
To mi wygląda na jakiś tajny kod, albo matrix się sypie, sam nie wiem, tyle filmów o obcych ostatnio oglądałem.
Odrazu odpisze na pytanie w przeglądarce nie pojawiają mi się te oznaczenia, pojawiają się tylko w aplikacji, na 2 telefonie nie będę sprawdzał bo mam 2 takie same telefony Moto e6 plus
@Agent555 przykro mi, ale niestety weryfikacja nie stwierdziła żadnego błędu, ani sposobu rozwiązania tego problemu. Spróbuj zainstalować aplikację jeszcze raz. Są to oznaczenia od zdań "Kup teraz" lub "Dostawa jutro".
@N_Nitka28 odinstalowałem i zainstalowałem aplikacje , nie pomogło
@N_Nitka28 czyli sprawa zamknięta, chociaż problem nadal się pojawia.
Wyjaśnij mi od kiedy przy przeglądaniu przedmiotów pojawia się opcja kup teraz , w aplikacji nie pojawia się opcja kup teraz przy przeglądaniu przedmiotów,
@Agent555 nie mam niestety więcej informacji.
Dostałeś odpowiedź, czego nie rozumiesz 😀
Nie widzę!