Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jedno zamówienie mam pokazane trzy razy, bo dwa z nich ma status płatność anulowana, bo był problem z zapłatą dopiero jak za trzecim razem wybrałam zapłać blikiem się udało. Ktoś miał już tak? Denerwuję się przez to strasznie.
@Client:95553258 Czym się denerwujesz? Udało się zapłacić, towar zostanie wysłany.
Z konta Ci raz pobrało pieniądze, czy trzy razy?
Jeśli raz, to wszystko jest w porządku. Jeśli trzy razy, dwie płatności wrócą na Twoje konto automatycznie w ciągu 3 dni roboczych.
Raz, a jak brałam moje zamówienia to pokazywał się żółty pasek.
A za każdą płatność pobrało Ci kasę?
Jak tak to tak jak pisał xyz96 po trzech dniach nieudana płatność wróci na twoje konto.
Za poprzednie dwie nie, bo był jakiś kłopot, za trzecim razem się udało,
To dobrze że tylko raz pobrali kasę. Przyczyn mogło być wiele. Kłopoty techniczne po stronie allegro, kłopoty techniczne po stronie banku albo coś po Twojej stronie
@Client:95553258 No więc wszystko jest w porządku, nie masz się czym denerwować. Na Allegro takie sytuacje się zdarzają.
Ten żółty pasek wystarczy go ukryć, żeby się nie pokazywał?
No ale po opłaceniu komunikat powinien zniknąć. Może masz jeszcze jakieś zakupy których nie opłaciłeś?
@Client:95553258 Nie ukryjesz go. To informacja o anulowanej płatności. Dobrze robiłaś ponawiając wpłaty. Następnym razem może udać się za pierwszym razem.
Dokonałeś trzech zakupów? Czy trzy razy próbowałeś zapłacić?