Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Zakupiłam dziś dwie książki, które chciałam opłacić kartą. Niestety po KILKUKROTNYM wprowadzeniu danych karty i oczywiście haseł przesyłka nadal ma status nieopłaconej. Nadmienię że na karcie są środki, karta działała normalnie kiedy po zaistniałej sytuacji użyłam jej w sklepie. Czy jest jakiś problem z płatnościami kartą na platformie Allegro ?
@Czarnula343 z kartami jest wiecznie problem przy płatnościach allegro 🙂
@Czarnula343 - od kilkunastu lat płacę kartą kredytową na Allegro, średnio raz w tygodniu i nie pamiętam, żeby kiedykolwiek był problem.
@gpz500 u mnie mimo wszystko jak kupujacy płaci kartą to często jest problem. Praktycznie wszystkie tranakcje, które mają status rozpoczęta, anulowana, odrzucona to są karty. Nie wiem z czego to wynika, nieumiejętności płacenia kartami, czy jakimiś międzybankowymi sprawami. Fakt jest taki, że większość tych klientów myśli, że zapłaciło, dopiero ja im uzmysławiam, że płatność nie została zakończona 🙂
@mikeza - zdaje mi się, że coś czasami było nie tak, dopóki nie podpiąłem karty do konta Allegro. Od tamtego czasu śmiga aż miło, a płatność przebiega z prędkością światła. No może trochę wolniej, tj. na ile serwery Allegro pozwalają.
@Czarnula343 Nie, nie odnotowaliśmy takich problemów. Widzę, że Twoja płatność z wczoraj ma status "zakończona", więc została przeprowadzona pomyślnie.