Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na allegro mogę cokolwiek kupić i zapłacić kartą bez żadnych problemów lecz kiedy kupię coś na allegro lokalne i spróbuję zapłacić tak samo jak na zwykłym allegro to wyskakuje "Płatność nieudana". Zdarzyło się że zawiesiło się na "Płatność rozpoczęta" ale po odświeżeniu strony wyskoczyło ponownie "Płatność nieudana".
Raczej nie jest to problem z strony banku ponieważ (jeszcze raz podkreślam) mogę bez problemu kupić i zapłacić na Allegro (nie lokalne).
@Client:56474455 ja też mam zamówienia od rana rozpoczęte i klienci nie opłacili więc jest jakiś problem 😞 @nat_not @cloudcloud @_HolaOla_
@Client:56474455 Podaj proszę numer oferty, której dotyczy problem z płatnością.
@nat_not patrząc na kilka wątków klienci mają problemy i przypuszczam że u mnie też klienci nie popłacili z powodu błędu 🙂
@kostas11 Klienci powinni się do nas sami zgłosić, jeśli mają problem z płatnością.
@nat_not połączyłem tylko fakty nie wiem czy maja problem czy to zbieg okoliczności, z reguły czekam na płatność a po 7 dniach zwrot prowizji 🙂