Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć mam pytanie zakupiłem Przedmiot z wyłączoną możliwością zwrotu. W parametrach było zaznaczone że jest z wyposażeniem:
Oferta którą kupiłem była za 899zł za 1900zł jest z wyposażeniem jak pisze sprzedawca nie uznając reklamacji zwroty ma wyłączone:
@ksn_88 obrazków jeszcze nie widzimy, ale jak w ofercie było, że z wyposażeniem, to możesz składać reklamację
Reklamacja została odrzucona przez allegro
@ksn_88 ale reklamację składasz sprzedającemu, a nie do Allegro
oby dwa ogłoszenia są identyczne kropka w kropke
@ksn_88 daj linki
ta oferta którą kupiłem już nie istnieje jest natomiast nowa kropka w kropke taka sama za 1899zl dokładnie
@ksn_88 może i nie istnieje, ale w zakupach ją masz, ta oferta też nie istnieje, ale można ją obejrzeć https://allegro.pl/oferta/ice3br1065jf-to220-3br1065jf-9779480066
@ksn_88 Widzę nieźle się przygotowałeś do tego zakupu 😂
Nie przypominam sobie abym kiedykolwiek nagrywał proces zakupu.
Byłeś świadomy, że oferta może zawierać jakiś błąd bo różnica w cenie była znacząca i zamiast skontaktować się ze sprzedającym i to wyjaśnić to teraz płaczesz na forum, że odrzucił reklamację.
Szok 🙉
akurat monitoruje wszystko. Mogę każdą transakcje którą wykonuje pokazać to źle ?
Jeżeli kupiłeś przedmiot, który miał być z wyposażeniem i odesłałbyś bez wyposażenie to sprzedawca mógłby Cię obciążyć kosztami tego wyposażenia. W takiej sytuacji, gdy nie dostałeś całości - złóż reklamację.
W opisie nie ma nic o wyposażeniu a sprzedawca ma 2 gą identyczną ofertę za 1900zł. Natomiast w parametrach jest zaznaczone że jest z wyposażeniem.
@ksn_88 Obrazki są dla nas niewidoczne.
Pokaż link do oferty w której dokonałeś zakupu.
@ksn_88 daj opis co było na wyposażeniu ?
Wyposażenie to może być kółka, zamki, raczka ? a Ty pewnie liczyłeś że dostaniesz komplet narzędzi za kilka tysięcy 😄
V-T250E (Vis-Ta 250elements) 250 elementów ean się zgadzał i nazwa. Natomiast faktycznie w opisie nie było wzmianki co jest na wyposażeniu ani że go brakuje mój błąd. Ale poco zaznaczać że jest z wyposażeniem ?
@ksn_88 "Ale poco zaznaczać że jest z wyposażeniem ?"
Przecież to oczywiste, że sprzedający nie zaznaczył tego celowo - to byłby kompletny absurd.
To był zwykły błąd który Ty chcesz wykorzystać.
Zadaj sobie pytanie co byś zrobił w tej sytuacji będąc po drugiej stronie.
Co do braku zwrotu - jeśli był to zakup spełniający warunki UOPK to masz prawo do zwrotu niezależnie od tego co zaznaczył sprzedający w zakładce ZWROTY.
Faktycznie wszyscy jesteśmy ludźmi i popełniamy błędy. Mogłem to inaczej zrobić. Natomiast jak widziałeś na filmie algorytm allegro naprawdę miesza bo zaznaczasz że chcesz z wyposażeniem Allegro Ci podpowiada klikasz zamawiasz a potem jest zdziwienie. Zamówię teraz Tagred TA212 jak uda mi się ten zwrócić. Ciekawostka sklep Tagred również wystawia wózki które są fabrycznie z wyposażeniem ale w tytule i w opisie zaznacza że jest pusty ! tutaj nie było takiej informacji. Mam nadzieje że nikt nie kupi za 1899zl pustego od tego sprzedającego.