Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć mam pytanie zakupiłem Przedmiot z wyłączoną możliwością zwrotu. W parametrach było zaznaczone że jest z wyposażeniem:
Oferta którą kupiłem była za 899zł za 1900zł jest z wyposażeniem jak pisze sprzedawca nie uznając reklamacji zwroty ma wyłączone:
@ksn_88 nie odrzuciliśmy Twojej reklamacji, bo jako platforma jej nie rozpatrujemy i nie mamy ku temu żadnych podstaw. Prawdą jest natomiast, że wstrzymaliśmy Twój wniosek do Allegro Ochrona Kupujących, ale nasz pracownik poinformował Cię co powinieneś zrobić jeśli chcesz odstąpić od umowy.
Ok. Trochę się zmieszałem myślałem że odrzucenie ochrony kupujący = odrzucony proces reklamacji. Domyślam się że niepotrzebnie użyłem tej opcji ? "ale nasz pracownik poinformował Cię co powinieneś zrobić jeśli nie chcesz odstąpić od umowy" - przejrzałem mejla nie widzę takiej informacji. Nie pisałem nigdzie że nie chcę odstąpić od umowy.
@ksn_88 jeśli chcesz zwrócić, to znaczy, że chcesz odstąpić od umowy, a @_HolaOla_ źle napisała😉
@KOGIEL_T poprawione 🙂
Poraz pierwszy mam taką sytuację. Jak to jest z parametrami - czy przedmiot nie musi się zgadzać z podanymi parametrami a jedynie opisem? Co ze zwrotem Jeżeli zamawiałem smart i miałem darmową dostawe - a zwroty są wyłączone czy będę musiał samodzielnie opłacić kuriera ?
@ksn_88 jak ładnie poprosisz, to Ci Allegro wygeneruje odpowiednią etykietę na kuriera Smart
Mój błąd tutaj nie było smart