Allegro /Kolekcje i sztuka /Design i Antyki /Pozostałe
W tej kategorii twa proceder sztucznego nabijania 5/5 przez boty, dziwne licytacje i wykorzystywanie systemu allegro jak i kupujących przeciwko nim. Mm na to twarde dowody i powiązania które sięgają kilka lat do tyłu.
@Client:45224009 Niestety nie widzę Twojego zgłoszenia, dlatego proszę Cię o przesłanie go ponownie, ale przez ten formularz. Doradcy zweryfikują tę sprawę i jeśli Twoje przypuszczenia się potwierdzą, podejmą odpowiednie działania.
![jjj]l].png](/skins/images/924B259749A89D19B247090F7A774C35/responsive_peak/images/image_rejected.gif)
Wiadomość email do tarła jak i została otwarta co jest ciekawe... że go nie widać. Pozdrawiam.
Zauważyłem, że mój zrzut ekranu – będący twardym dowodem na to, że administracja odebrała i odczytała moje zgłoszenie (któremu wcześniej zaprzeczano) – został właśnie z tego wątku usunięty przez moderację.
Cenzurowanie niewygodnych dowodów, zamiast zajęcia się zorganizowaną siatką botów, to bardzo wymowne stanowisko platformy. Na szczęście cała historia dyskusji, łącznie z usuniętymi przed chwilą dowodami, jest zabezpieczona i zarchiwizowana.
Pozdrawiam Dział P.R Redaktor Naczelny.
@Client:45224009 Na Twoim zrzucie był widoczny adres mejlowy, dlatego zrzut został ukryty.
Adres spolecznosc@allegro.pl jest dostępny dla większej liczby osób. Możliwe więc, że inny pracownik otworzył Twoją wiadomość. Ja w tej chwili nie mam do niej dostępu, o czym Cię poinformowałam. Nie uzyskam dostępu już dzisiaj, dlatego poprosiłam Cię o zgłoszenie sprawy przez formularz, żeby doradcy mogli się zająć weryfikacją Twojego zgłoszenia.