Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj zamówilem konsole za 650 zł i zapłaciłem blikiem pieniądze zeszły mi z konta a sprzedawca ich nie otrzymal u mnie również na allegro nie wyswietla sie nic o tym zakupie. Co mam zrobić?
Zakup dokonałeś przez allegro czy dostałeś Link do zakupu? prześlij link do tej oferty.
Dostałem link do oferty
https://allegro.61709.shop/?id=J2Ojedg5i5OI66MJnnI4f11k7mKCk8
@ClickBuyShop ta strona to oszustwo. Aby otrzymać pomoc, trzeba udać się z tym na Policję. Na stronie bezpieczeństwa Allegro: https://cert.allegro.com/#security-alerts zamieszczamt najbardziej popularne alerty o phishingu, spoofingu. Również z poziomu tej strony można wysłać zgłoszenie do nas w tej sprawie lub bezpośrednio na adres: phishing@allegro.com
Ta , BLIK, konsola, brak zakupu w zakładce. Ja już nie mam siły
Ale to co mam teraz zrobić?
@ClickBuyShop Nie kupiłeś nic na Allegro tylko na stronie 61709.shop
Możesz się zgłosić na policję ale na odzyskanie pieniędzy się nie nastawiaj.
Poza tym - serio? PS5 za 650 zł i nie zaświeciła Ci się żadna lampka ostrzegawcza? 🙈
@serwis-texas @komis-bell zobaczcie jak to fajnie działa , da się dodać do koszyka , ale koszyka już nie możesz zweryfikować tylko jest przycisk ,,do kasy ,,
Ta, bawiłem się tym już jakiś czas temu. Wysyłałem nawet fake bliki 🙂
Zawsze się zaświeca już po wysłaniu bliczka. Ale serio powoli ręce opadają bo nie ma dnia bez tego wątku...
@ClickBuyShop napisał(a):
Ale to co mam teraz zrobić?
Żałować pochopnej decyzji 😕 Pożegnać się z 650 zł. Pozostaje wizyta na policji, ale pieniądze słup już sobie wypłacił w bankomacie, więc ich nie odzyskasz. Nie będzie grania - polecam spacery, w przeciwieństwie do konsoli wyjdzie ci na zdrowie, które jest bezcenne.
Mam połamane nogi to se nie pójdę na spacer. Geniuszu
Czytać w co klikasz, niestety kosztowna ale cenna lekcja na przyszłość
@ClickBuyShop sprawdzić na potwierdzeniu z banku co i komu potwierdziłeś 😞 na przyszłość patrzeć co się potwierdza, jak nie ogarniasz domen to chociaż zwracaj uwagę gdzie przelewasz kasę !!!
a co na potwierdzeniu z banku sprawdzisz lol? numer telefonu slupa i tyle
Nie numer twojej matki
@ClickBuyShop Rozne są metody na zmartwienia, kasy nie odzyskasz więc albo 3razy ZZZ, ale zapamiętać na przyszłość, nie kupować z podesłanych LINKów