Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zwróciłam towar, sprzedawca wysłał mi fakturę korygującą i informację że pieniądze wysłał 29.12.24 przez allegro.Ja nigdzie nie widzę tych pieniążków.Gdzie mam szukać?
Mail o zwrocie od Alelgro jest?
od alegro nie,od sprzedawcy
To nie masz zwrotu, mail musi być od Allegro.
otóż to , sprzedawca/ący odpowiedział w dyskusji o 14 dniach natomiast ąllegro o 7 dniach od otrzymania zwrotu
@boguszmag czy możesz podać numer zamówienia, którego dotyczy zwrot?
zamówienie AL241200617
@boguszmag To jest numer paczki. Podaj numer zamówienia.
Gdzie mam szukać tego numeru?
Wtam , w moim przypadku Allegro odp.. iż sprzedający ma na zwrot 7 dni (rozumiem że roboczych) aczkolwiek sprzedający napisał w dyskusji że 14 , w/g Allegro mam otrzymać zwrot do 7.1.25 do 23,59 inaczej zajmie się Allegro , w moim przypadku zwrot winien powrócić na konto AlegroPay , iż tak zakupiłem produkt , pozdrawiam
Tak a propos pozdrawiam i czekam jak w Twym/Pani przypadku na kbrodko@gmail.com chętnie odpowiem jak się stanie/ło w mym
Wtam , w moim przypadku Allegro odp.. iż sprzedający ma na zwrot 7 dni , aczkolwiek sprzedający napisał w dyskusji że 14 , w/g Allegro mam otrzymać zwrot do 7.1.25 do 23,59 inaczej zajmie się Allegro , w moim przypadku zwrot winien powrócić na konto AlegroPay , iż tak zakupiłem produkt , pozdrawiam
@kbro9 ustawa więc prawo daje sprzedawcy 14dni na zlecenue zwrotu od chwili odstąpienia od umowy allegro se może karę od uokiku zapłacić 4mln za takie praktyki m.in.