anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po wybraniu opcji "połącz te same oferty" w aplikacji Allegro, nie można wejść w oferty.

MAMY ROZWIĄZANIE!
Syla270985
#12 Orędownik#

@_HolaOla_ to i ja się przy okazji podepnę, w aplikacji na androida gdy wejdę w jakąś kategorię i założę odpowiednie filtry, nie mogę wejść w żadną ofertę. W każdej kategorii mam to samo. Nie zakładając filtrów, w każdą ofertę mogę wejść. Problem zaobserwowałam dziś. W przeglądarce wszystko działa. Aplikacja na telefon nie wymaga aktualizacji. Jak to naprawić? 

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Syla270985 spróbuj proszę ją całkowicie odinstalować i zainstalować ponownie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Syla270985
#12 Orędownik#

@_HolaOla_ odinstalowałam i zainstalowałam ponownie, problem nadal występuje... 😞

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Syla270985 w takim razie będziemy potrzebowali krótkiego nagrania, które będzie pokazywać ten błąd oraz informacji z jakiego dokładnie urządzenia oraz wersji aplikacji korzystasz. Możesz podesłać je na adres: spolecznosc@allegro.pl albo przez ten formularz kontaktowy: https://na.allegro.pl/appmobilna

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Syla270985
#12 Orędownik#

@_HolaOla_ Wysłałam na adres mailowy nagranie z pozostałymi informacjam

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Syla270985 dostałam Twoją wiadomość, więc bardzo pięknie Ci dziękuję. Przekazałam już Twoje zgłoszenie do naszego zespołu technicznego, więc na pewno poszukamy rozwiązania tych problemów. Jeszcze raz dziękuję za filmik 🙂 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Syla270985
#12 Orędownik#

@_HolaOla_  bardzo dziękuję 🙂

oznacz moderatorów
Syla270985
#12 Orędownik#

@_HolaOla_ zrobiłam jeszcze jeden test, bo mam zaznaczoną opcję "połącz te same oferty", kliknęłam żeby rozłączyło i pomogło, mogę wejść w każdą ofertę po założeniu filtrów. Łącząc je ponownie mam ten sam problem, czyli nie mogę wejść w oferty po założeniu filtrów. Mam nadzieję że to pomoże rozwikłać tą zagadkę 🙂 

oznacz moderatorów
simo_705
#7 Wielbiciel#

Hej

Tak jak w temacie - po posortowaniu jakimkolwiek (najniższa, najwyższa itd.) nie mogę otworzyć oferty w aplikacji Allegro na Androida. Dalej wyświetlana jest lista. Gdy wejdę w inne wyszukiwanie i nie kliknę sortowania to oferty mogę otwierać.

Aktualizacje zrobione, apka zainstalowana na nowo i dalej nic.

oznacz moderatorów
Syla270985
#12 Orędownik#

@simo_705 mam ten sam problem, wysłałam już filmik na społeczność i został przesłany do działu technicznego. Na ten moment mi pomogło jedynie kliknięcie "rozłącz te same oferty". W każdym dziale w ofertę mogę wejść, ale po założeniu choćby jednego filtra, już żadna się nie otwiera, dopiero wtedy gdy je rozłączę. 

oznacz moderatorów
Pikti22
#1 Nowicjusz#

Witam,
Z aplikacją coś się ostatnio dzieje. Jak wybieram kategorie, daje, np. Stosowanie wg. popularności oraz opcje "Połącz te same oferty" to nie mogę wejść na żadną aukcje z listy wyszukiwań. Natomiast jak zaznaczę "Rozłącz te same oferty" to już wszystko działania mogę wejść w każdą aukcję.

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Pikti22 @simo_705 wrócimy do was z odpowiedzią, jak tylko wskazana kwestia zostanie zweryfikowana przez nasz dział techniczny. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Syla270985
#12 Orędownik#

Nie ma jeszcze żadnych wieści? Na innym telefonie mam starszą wersję aplikacji 8.23.0 i wszystko działa jak należy.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Syla270985 w sklepie Google Play pojawiła się już aktualizacja dla naszej aplikacji, więc spróbuj ją pobrać i problemy powinny zniknąć. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów