Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
korzystając z większej ilości wolnego czasu, postanowiłem przeanalizować listę moich operacji na koncie bankowym. Zauważyłem że w aukcji, w której zapłaciłem korzystając z rat na Allegro, dokonałem omyłkowo płatności PayU, tzn zapłaciłem za przedmiot dwa razy. Aukcja dotyczyła przedmiotu z lipca zeszłego roku. Czy mam jeszcze jakieś szanse odzyskać pieniądze?
w Panelu na allegro mam w rubryce Płatność ->Metoda płatności -> Raty oraz PayU
Bank co miesiąc z tego tytułu pobiera mi ratę kredytu natomiast w historii przelewów już za przedmiot dokonałem płatności.
nr aukcji 7414531274
Z góry dziękuje za pomoc
Kamil
Taka sytuacja teoretycznie nie powinna się wydarzyć. Skoro wybrałeś raty jako metodę płatności, to chyba nie mogłeś po raz drugi wybrać przelewu. Może coś pomyliłeś, może to inny przedmiot? O szczegóły pytaj tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=897a78b3-59d5-48dc-ace4-c27507e9a17f
Dziękuję, zamówiłem rozmowę z konsultantem.
Napisze jak będę znał finał sprawy.
Z Poważaniem
Kamil
@SStifler i jak? 🙂
Jeszcze czekam na rozstrzygniecie, przesłałem potwierdzenia przelewów, skontaktowałem się też ze sklepem, sprawdzą czy dostali podwójną płatność za przedmiot.
Z Poważaniem
Kamil Grudzień
Witam,
zdiagnozowałem problem 🙂 niestety niepotrzebnie zrobiłem zamieszanie. Trochę mój bank wprowadził mnie w błąd bo byłem przekonany że środki z kredytu przelał bezpośrednio an payU a oni najpierw mi przelali pieniądze na konto a dopiero z kąta zrobili automatycznie zapłatę do serwisu payU dlatego w historii miałem wykonany przelew. Dziwne że na infolinii tego nie wychwycili.
dziękuje za zainteresowanie i poświęcenie mi czasu.
Z Poważaniem
Kamil Grudzień