anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pole zawiera niedozwolone znaki

Client:84871757
#7 Wielbiciel

Witam,

próbuję wystawić opinie i w polu „opisz swoje doświadczenia” wyskakuje mi taki komunikat: Pole zawiera niedozwolone znaki: ̨
Myślałam, że chodzi o przecinki, więc usunęłam wszystkie, ale okazuje się, że przyczyna jest inna.

Na czym polega problem? 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

riwana007
#9 Pomysłodawca
oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Client:84871757. Proszę, podeślij zrzut ekranu z widocznym komunikatem błędu oraz numer zamówienia.  

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:84871757
#7 Wielbiciel

IMG_4255.png

IMG_4253.png

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:84871757, proszę, podeślij w wiadomości mailowej zrzut ekranu z widocznym całym komentarzem + skopiowaną treść z pola, gdzie wpisujesz komentarz. To pomoże w ustaleniu źródła problemu. W wiadomości podeślij również link do tego wątku na Gadane: spolecznosc@allegro.com.  

Marysia
oznacz moderatorów

Natalia__111
#2 Obserwator

Mam ten sam problem, tylko, że ja pisze z prośbą do kupującego o zmianę oceny.IMG_3060.jpeg

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Natalia__111 

Cześć, wyczyść proszę cookies, odśwież przeglądarkę i spróbuj ponownie napisać prośbę o zmianę oceny. Daj mi proszę znać, czy się udało! 

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Sobota7
#7 Wielbiciel

Dzień dobry mam ten sam problem co rozmówca i zaczyna to mnie troszeczkę denerwować,co możecie poradzić z tym problemem?Sprawa jest pilna bo chodzi o duże pieniądze w niesprawiedliwej aukcji a nie mogę wystawić negatywnego komentarza 😞

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Sobota7 może używasz jakiegoś zabronionego słowa?

Jak oferta była bledną to należy złożyć reklamacje z tytułu braku zgodności towaru z umową

oznacz moderatorów

Sobota7
#7 Wielbiciel

Witam treść nie posiada żadnych zabronionych słów aby nie przeszło przez formularz zgłoszenia.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Sobota7 Prześlij zrzut ekranu z widoczną treścią komentarza, który chcesz zamieścić i pojawiającym się komunikatem.

Natalia
oznacz moderatorów