anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pomyłka?

Aletria
#7 Wielbiciel#

Hejka. Kupiłam pewna rzecz na Allegro. Przed odbiorem dostałam smsa od kogoś że moje dane do wysyłki pokazały mu się na jego koncie. Czy jest to możliwe? Bo ja paczkę odebrałam normalne i wszystko się zgadzało.

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

Aletria
#7 Wielbiciel#

A na apce InPost było tak tez

Screenshot_20250104-123824.png

 wiec sam proces przebiegł prawidłowo odbioru jak i paczka to co zamawiałam było dokładnie to.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Aletria   Jeżeli masz zainstalowaną aplikację InPost  to wiadomym jest Inpost nie wysyła powiadomień sms do użytkowników z aplikacją,  a jedynie  generuje wiadomość w aplikacji.  Więc sms'y o odbiorze paczki mogły być tylko od Allegro.

Dziwi mnie ta nadgorliwość Allegro w rozsyłaniu wiadomości tym bardziej że wiadomości od Allegro są najczęściej  spóźnione, nieaktualne, bezsensowne.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Aletria Jeśli dostałaś maila z danymi odbioru i dostała go również ta druga osoba to - w mojej opinii - niemal na pewno jest to jakiś błąd po stronie przewoźnika (ewentualnie Allegro).

Sprzedający raczej nie ma z tym nic wspólnego - z tego co mi wiadomo to po stronie sprzedającego nie ma nawet technicznej możliwości dodania dwóch adresów mailowych do jednego zamówienia.

oznacz moderatorów

Aletria
#7 Wielbiciel#

Mam nadzieję, bo nigdy tak mi się nie zdarzyło napisałam też do Allegro suport i samego sklepu czekam na odpowiedź bo stresu co nie mało mam przez to. Dziękuję za pomoc🤗🤗🥰

oznacz moderatorów