Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wygrałam aukcje, na aukcji sprzedawało się futro naturalne, futro zostało wysłane wczoraj, paczka jest w drodze z ciekawości innych produktów sprzedawcy weszłam na jego profil i ujrzałam ze futro które wygrałam na licytacji i które rzekomo zostało wysłane wczoraj do mnie na paczkomat widnieje na nowej licytacji, porównalam zdjęcia i jestem pewna ze jest to ten sam produkt. O co chodzi?
@ko_alka prosze czy mogę prosić o pomoc moderatora? Produkt został opłacony, wysłany. Paczka powinna być już jutro, albo po jutrze
Automat potrafi wznowić ofertę sam jak sprzedawca lokalnie nie kojarzy tematu może o tym nie wiedzieć tematow w rodzaju rok temu sprzedalem towar a tu ostatnio sprzedal się znowu jest sporo
Najlepiej zapytaj sprzedawcę być może nie jest świadomy że mu się aukcja wznowiła ...a może ma drugie futro. Jak nie masz pewności czy zakupione futro będzie w paczce wysłanej do ciebie to dokładnie nagraj sobie proces otwierania paczki po odbiorze ,będziesz mieć dowód do reklamacji.
@Client:96156354 Cześć. Sprzedający mógł dysponować dwoma podobnymi futrami. Nie widzę powodu, aby podejmować jakiekolwiek działania przed sprawdzeniem zawartości w paczce. Odbierz swoje zamówienie i jeśli produkt będzie niezgodny z opisem, złóż reklamację.
Może ma hodowle zwierząt futerkowych i produkuje na bieżąco 😂