Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ponad 3 miesiące temu prosiłam o usunięcie konta amipariska@gmail.com (składałam dyspozycję) jednak do tej pory chyba nie zostało ono usunięte, ponieważ wyskakuje komunikat, że e-mail jest zajęty.
Jak odblokować ten e-mail?
Napisz albo skontaktuj się tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=d4e05a9d-86a1-441d-978a-f2e1cdc3ae0c
@amelia_aimee Nie ma możliwości, aby założyć nowe konto, na adres, który został już kiedyś użyty. Pozostaje stworzenie nowego maila.
Mam stare konto od 8 lat i w nim chciałabym edytowac e-mail wlasnie na ten.
chce usunąc e-mail na tlenie, i pozstać przy jednym gmailu, nie chce zakładac kolejnych zbędnych maili skoro używam tylko jednego 😕
gdy wpisuję amipariska wyskakuje, że jest zajęty, stąd prośba o zlikwidowanie tamtego konta (skladalam dyspozycje ponad 3 miesiace temu)
@amelia_aimee Dziękuję za zgłoszenie, poproszę o priorytetowe zajęcie się Twoją sprawą i przepraszam za ten czas oczekiwania.
Jest możliwa zmiana adresu mail na koncie jak nie jest używany na innym koncie.🤗
właśnie dlatego tamto konto utworzone na amipariska usunęłam 3 miesiące temu i chyba nadal nie zostało usunięte, stąd prośba zlikwidowanie tamtego konta