Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od około 3 tygodni mam problem z otwieraniem więcej stron niż jedną podczas wyszukiwania w Google produktów. Tzn. wpisuje produkt do szukania na Google wyskakują mi różne aukcje na Allegro. Jak kliknę pierwszą to aplikacja Allegro otwiera ją, potem robię cofnij i jestem na wyszukiwanym produkcie (pierwsza aukcja cały czas jest otwarta w tle) wybierając inna aukcję niestety już nie otwiera danej strony sprzedaży! Muszę zamknąć pierwsza aukcję i kliknąć nowa żeby mi ją pokazał!
Jest to bardzo uciążliwe. Działało dobrze a teraz jest bardzo denerwujące. Wyczyszczenie plików z pamięci nic nie pomogło.
Macie jakiś pomysł?
@6tec czy możesz przesłać nagranie ekranu, na którym będzie to widoczne na adres spolecznosc@allegro.pl?
Jak mam nagrać filmik swoim telefonem żeby był widoczny ekran?
@6tec niestety trudno będzie mi podpowiedzieć, jak dokładnie działa opcja nagrywania ekranu na Twoim telefonie. Spróbuj proszę wyszukać te opcję w ustawieniach.
Znalazłem.
Plik wysłany na podany adres e-mail.
Pozdrawiam
I jak z plikiem macie coś ustalone?
@6tec Na przesłanym filmiku nie widać opisanych przez Ciebie problemów. Muszę Cię prosić o ponowne przesłanie pliku z filmikiem, w którym pokażesz opisaną w tym wątku nieprawidłowość.
Pamiętaj, żeby w treści wiadomości podać link do tego wątku.