Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Potrzebuje pomocy, zalogowałem sie na komputerze na konto z którego kupowałem pewną książkę, którą chce zwrócić problem w tym, że konto nie odświeżyło się i pokazuje jedynie aktualną transakcje, a nie całą historię, a przez problemy z telefonem, nie moge pobrać tego co musze nakleić na paczkę. Czy jest jakiś sposób aby uzyskać dostęp do starej transakcji?
@Client:77145982może wyczyść przeglądarkę lub spróbuj zalogować się przez tryb incognito. powinieneś mieć informacje o zwrocie na e-mailu. Być może ukryłeś transakcje
a jest opcja napisania do kogoś z supportu, tak abym dał mu kod samego zwrotu i on by mi podesłał to w osobnym pliku? ma ktoś maila do ich supportu bo nic nie działa
@Client:77145982 Na koncie, z którego piszesz, widzę tylko jeden zakup:
ALPHA SPIRIT 7 DAYS FORMULA 12kg KARMA PREZENTY!
Nie kupiłeś z niego książki.
właśnie nie wiem jakim cudem ale w aplikacji w pełni pokazuje mi wszystkie produkty które kupowałem z tego konta, a na żadnym z komputerów nie wyświetla nic jakby całkowicie usuneło historie
czy jeżeli mam sam kod zwrotu mogę wciąż nadać paczkę? bo posiadam kod ale sama etykietka na paczke nie chce się pobrać na telefon
@Client:77145982 Sprawdź czy na pewno na komputerze i w aplikacji mobilnej jesteś zalogowany na to samo konto. Konto, z którego tutaj piszesz, jest zarejestrowane na dane kobiety.
tak wiem bo to konto mojej mamy która właśnie pomyliła książki ale to na 200% to samo konto
@Client:77145982 W takim razie prześlij mi numer oferty, którą widzisz jako zakup w aplikacji.
c7f91001-8282-11eb-8ff7-b98130294b67
@Client:77145982 Potrzebny mi będzie numer oferty. Jeśli go nie widzisz, prześlij mi jej tytuł i login sprzedającego.
https://allegro.pl/oferta/infos-aktuell-2-niemiecki-podrecznik-cw-komplet-10432037256
INFOS AKTUELL 2 NIEMIECKI PODRĘCZNIK + CW KOMPLET
@Client:77145982 Dziękuję. Widzę tu tylko jedną ofertę zakupu - z 1 marca. Kupującym była osoba posługująca się innym kontem niż to, z którego piszesz. Dane na koncie również są inne.
zaraz popodsyłam scriny wszystkiego włącznie z kontem itp bo nie wiem nie rozumiem już
@Client:77145982 Lepiej w aplikacji przejdź do Moje Allegro > KONTO i tam sprawdź na jakie konto jesteś zalogowany.
@_HolaOla_ , @nat_not , @cloudcloud Pomoci ;-;