Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj zakupiłem monitor w promocji od firmy morele.net. Na aukcji kosztował 1669 zł, kliknąłem kup teraz. Nie sprawdziłem koszyka, bo jeszcze kupowałem komputer. Monitor został wysłany. Jednak cena różni się i kosztuje teraz 1859 zł. Zadzwoniłem do morele powiedzieli mi że jest promocja ale u nich na stronie. Ja ją widziałem na allegro dlatego kliknąłem ale jej już nie ma. Pan kazał mi zwrócić towar i zamówić znowu. Ale nie zamierzam znowu czekać kilku dni albo więcej. Proszę sprawdzić czy była wczoraj taka promocja, zweryfikować moje zamówienie i wysłać informację do mnie i do morele.
Ale to czegoś nie rozumiem, skoro kliknąłeś za kwotę 1669 to jakim cudem zapłaciłeś nagle 1859? skoro płatność dokonujesz podczas zakupu?
@Client:43688716 Dodawałeś towar do koszyka przed zakupem czy klikałeś bezpośrednio na aukcji KUP TERAZ i od razu finalizowałeś zamówienie?
Mogło być tak, że dodając do koszyka towar kosztował 1669 zł ale cena się zmieniła i przy finalizacji transakcji była już wyższa.
Dodanie towaru do koszyka nie rezerwuje go ani też nie "mrozi" ceny.
W sumie to samo dotyczy zakupu z pominięciem koszyka bo cena może się zmienić w dowolnym momencie - przed opłaceniem zawsze widzisz podsumowanie i koszt.
@Client:43688716 W momencie zakupu cena tej oferty to 1859 zł.
Widzę, że w sierpniu faktycznie można było kupić ten monitor taniej. Czy nie wtedy dodałeś ofertę do koszyka i nie zweryfikowałeś wczoraj, że cena się zmieniła?
@Client:43688716 tak jak wspomniał @komis-bell wrzucenie czegoś do koszyka nie zamraża ceny/ nie rezerwuje produktu. Trzeba czytać co się kupuje.
@Client:43688716 Paradoksalnie tytuł tego wątku okazał się proroczy. Niestety, trzeba sprawdzać cenę w momencie finalizowania płatności, żeby się nie narazić na niespodzianki. Jak przy kasie w Biedronce - nawet jeśli na półce pisali co innego