Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem spytać czy sprzedający mówi prawdę zakupiłem towar gdzie była informacja że dostarczony będzie nastepnego dnia towar powinien być u mnie wczoraj A dalej nawet nie został wysłany
Sprzedawca deklarował że dostawa będzie na drugi dzień czy tak tylko sugerowało allegro? To co podaje allegro tego nie można się sztywno trzymać ,patrz co na ten temat napisał sprzedawca w aukcji i jego pytaj co z wysyłką.
@eszor_speszor informację , która wprowadziła Cię w błąd na stronie oferty umieszcza allegro bez zgody samych sprzedających natomiast podejście sprzedawcy do tej informacji to druga strona medalu .
@eszor_speszor Problem jest taki, że allegro wylicza sobie PRZEWIDYWANY czas dostawy i umieszcza taki zapis w aukcjach - sprzedający nie ma na to wpływu.
Ma za to wpływ na to co umieści w zakładce DOSTAWA - tam widnieje deklaracja w jakim terminie po zakupie sprzedawca zobowiązuje się nadać przesyłkę i tym powinni się sugerować kupujący.
@eszor_speszor tak allegro często skraca ten czas jak sprzedawca zaczyna wcześniej wysyłać dla Ciebie ważne jest co ma w dostawie na dole
Podczas tworzenia tej oferty sprzedawca zadeklarował, że wyśle towar do 3 dni roboczych.
Resztę dopisuje allegro i jest to przewidywany czas 😞 jeśli sprzedawca ma jak na wklejce wyżej to ma czas na wysyłkę 3 dni !!!
@eszor_speszor jesteś kolejnym klientem po prostu oszukanym przez serwis Allegro.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ wytłumaczycie dlaczego firma Allegro wprowadza w błąd kupujących i robi też pod górę sprzedającym w tej kwestii?
@eszor_speszor Allegro wylicza tzw. średni czas realizacji zamówienia przez danego sprzedającego, oczywiście nie ma nić wspólnego z faktycznym czasem dostawy, tym wprowadza kupujących w błąd, niestety.😁