Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam następujący problem. Wygrałem licytację na allegro lokalnym 22, w ten sam dzień zapłaciłem sprzedającemu przelewem tradycyjnym, pieniądze poszły. Wiem, że księgowanie przelewu tradycyjnego może potrwać 3dni więc trochę czasu jeszcze zostało. Jednaka status zamówienia cały czas jest jako dokończ płatność. Przyszło mi nawet na email przypomnienie. Wiem, że zapłaciłem właściwie. Nie mam pojęcia co może być nie tak i co zrobić?
@Client:115849674 jest weekend więc jak ma się zaksięgować to najpewniej w poniedziałek.
Podaj numer zamówienia to może jutro moderatorki to sprawdzą.
To było zamówienie na allegro lokalnym, nie ma tam numeru zamówienia.
Mogę podać numer oferty i numer płatności.
oferta: 3a040ab8-d367-4bb0-9b05-ea30b5400261
nr. płatności: ad94d855-8a25-11ee-b836-effeb0f22bce
Taki przelew idzie do 5dni, o ile wszystko jest dobrze wypełnione.
@Client:115849674 jeśli jesteś pewien, że wszystko poprawnie wypełniłeś to musimy poczekać, aż przelew się zaksięguje. Widzę w systemie, że płatność o tym numerze została utworzona, dla pewności napisz proszę do nas za pomocą tego formularza i załącz potwierdzenie wpłaty, Doradcy sprawdzą, dlaczego status wciąż się nie zmienił.
Nie znajduję tam opcji umożliwiającej dodanie załącznika. Nie mam pojęcia jak mam wysłać za pomocą podanego formularza potwierdzenie wpłaty.
@Client:115849674 Najpierw musisz w oknie wpisać krótko, w jakiej sprawie chcesz się skontaktować. Następnie kliknij "wybierz sposób kontaktu" i tam pojawi się okno na wiadomość oraz miejsce, by wgrać plik.