Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mogę wymienić rozmiar 41 na 42 odrazu przy wizycie kuriera czy muszę zrobić zwrot i zamówić ponownie wie ktoś moze
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy mogę wymienić rozmiar buta z 41 na 42 przy wizycie kuriera czy muszę zrobić zwrot i kupić ponownie wie pani może
@Client:95337087 Musisz kupić albo 2 rozmiary i 1 zwrócić- ten niepasujący. Wiesz ze zwrot tyko masz przy zakupie konsumenckim?
Ten?mam opcje zwrotu w 3 krokach z podaniem konta itp a przy zwrocie potrzebuje ta etykietę i opakowanie z dostawy??
Tzn miało być 🙂
Przy opcji zwrot wchodzisz w zakładkę "Moje zakupy: klikasz chce zwrócić i zaznaczasz co, pojawią Ci się opcje zwrotu paczkomat kurier itd. zgodnie z tym co oferuje oferta, zamaczasz co i jak chcesz zwrócić, przyjmijmy paczkomat - pojawi Ci się kod zwrotu który piszesz na paczce(opakowanie nie musi być oryginalne) i tym kodem otwierasz skrytkę i już.
Mam do ciebie jeszcze jedno pytanie jeżeli mogę:) podając konto do zwrotu środków ile czekam na zwrot.Czy najpierw wysyłam i czekam na decyzję allegro kiedy i czy odeślą środki i ile to trwa bo słyszałem że bardzo długo z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam
Przy zwrocie sprzedajacy powinien niezwłocznie zwrócić Ci środki ale zgodnie z prawem ma 14dni max i wracają tam skąd wyszły, tu piszesz o koncie i tam wrócą, przed zwrotem Allegro wyśle Ci maila że sprzedajacy zwrócił środki i w 3dni masz na koncie.
Płaciłem przy odbiorze dla taty na prezent więc jak teraz podam swoje konto ale dane allegro są taty nie będzie problemu???
Może być problem bo jak sprzedajacy zwraca przez Allegro to wracają one tam skąd wyszły, ale może sprzedajacy zwrócić Ci na konto ale czy będzie chcial to musisz z nim wyjaśnić. A dlaczego nie mogą wrócić na konto przypisane do konta Allegro?
Nie ma przypisanego konta do allegro zawsze jest płatność przy odbiorze
Więc lepiej żeby podał swoje konto z tego wnioskuje
Lepiej wpisać prawidłowe, teraz w tym zwrocie nie będzie żadnego problemu jak wpiszesz swoje ale w przyszłości może ,.... być rożnie.
Dziękuję ci bardzo ostatni raz kupuje w ciemno😂😂
Dlaczego w ciemno, zawsze możesz zwrócić każdy towar ( z wyjątkami takie jak higieniczne) przy zakupie konsumenckim.
Buty się mierzy nie strzela😂
@Client:95337087 No tak ale buty podlegają zwrotowi, Ja osobiście słabło widzę zakup butów przez internet, chyba ze wcześnie sprawdzę konkretny model w sklepie i jest cena atrakcyjna, ale teraz na Allegro coraz gorzej z tymi atrakcyjnymi cenami.😁
Bardzo dobrze mówisz ja nie mam problemu zamawiam wszędzie nigdy nie miałem problemu tata chciał takie akurat allegro ja jestem tylko płatnikiem 😂😂😂
Kupujesz 2 raz ten eozmiar co trzeba a ten za mały zwracasz osobno