anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot

Client:95337087
#2 Obserwator#

Czy mogę wymienić rozmiar 41 na 42 odrazu przy wizycie kuriera czy muszę zrobić zwrot i zamówić ponownie wie ktoś moze

oznacz moderatorów
18 ODPOWIEDZI 18

#2 Obserwator#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_  czy mogę wymienić rozmiar buta z 41 na 42 przy wizycie kuriera czy muszę zrobić zwrot i kupić ponownie wie pani może 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:95337087 Musisz  kupić albo 2 rozmiary  i 1 zwrócić- ten niepasujący. Wiesz ze zwrot tyko masz przy zakupie konsumenckim?

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Ten?mam opcje zwrotu w 3 krokach z podaniem konta itp a przy zwrocie potrzebuje ta etykietę i opakowanie z dostawy??

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Tzn miało być 🙂

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Przy opcji zwrot wchodzisz w zakładkę "Moje zakupy: klikasz chce zwrócić i zaznaczasz co, pojawią Ci się opcje zwrotu paczkomat kurier itd. zgodnie z tym co oferuje oferta, zamaczasz co i jak chcesz zwrócić, przyjmijmy paczkomat - pojawi Ci się kod zwrotu który piszesz na paczce(opakowanie nie musi być oryginalne) i tym kodem otwierasz skrytkę i już.

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Mam do ciebie jeszcze jedno pytanie jeżeli mogę:) podając konto do zwrotu środków ile czekam na zwrot.Czy najpierw wysyłam i czekam na decyzję allegro kiedy i czy odeślą środki i ile to trwa bo słyszałem że bardzo długo z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Przy zwrocie sprzedajacy powinien niezwłocznie zwrócić Ci środki ale zgodnie z prawem ma 14dni max i wracają tam skąd wyszły, tu piszesz o koncie i tam wrócą, przed zwrotem Allegro wyśle Ci maila że sprzedajacy zwrócił środki i w 3dni masz na koncie.

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Płaciłem przy odbiorze dla taty na prezent więc jak teraz podam swoje konto ale dane allegro są taty nie będzie problemu???

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Może być problem bo jak sprzedajacy zwraca przez Allegro to wracają one tam skąd wyszły, ale może sprzedajacy zwrócić Ci na konto ale czy będzie chcial to musisz z nim wyjaśnić. A dlaczego nie mogą wrócić na konto przypisane do konta Allegro?

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Nie ma przypisanego konta do allegro zawsze jest płatność przy odbiorze

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Więc lepiej żeby podał swoje konto z tego wnioskuje

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Lepiej wpisać prawidłowe, teraz w tym zwrocie nie będzie żadnego problemu jak wpiszesz swoje ale w przyszłości może ,.... być rożnie.

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Dziękuję ci bardzo ostatni raz kupuje w ciemno😂😂

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Dlaczego w ciemno, zawsze możesz zwrócić każdy towar ( z wyjątkami takie jak higieniczne) przy zakupie konsumenckim.

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Buty się mierzy nie strzela😂

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:95337087 No tak ale buty podlegają zwrotowi, Ja osobiście słabło widzę zakup butów przez internet, chyba ze wcześnie sprawdzę konkretny model w sklepie i jest cena atrakcyjna, ale teraz na Allegro coraz gorzej z tymi atrakcyjnymi cenami.😁

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Bardzo dobrze mówisz ja nie mam problemu zamawiam wszędzie nigdy nie miałem problemu tata chciał takie akurat allegro ja jestem tylko płatnikiem 😂😂😂

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Kupujesz 2 raz ten eozmiar co trzeba a ten za mały zwracasz osobno

oznacz moderatorów