Ten program to kompletna ściema.
Jestem użytkownikiem Allegro od niepamiętnych czasów. Pierwszy raz postanowiłem skorzystać z tego "ubezpieczenia" na śmieszną kwotę 80pln. Dyskusja trwa już 1.5 miesiąca. W międzyczasie miałem tylko poczekać 14dni. Potem jeszcze trochę, potem zawiadomić policję a teraz już otrzymać dokument potwierdzający wszczęcie postępowania... W międzyczasie otrzymałem link do poradnika na nieistniejącą stronę www... Ciekawe co następne i dlaczego najpierw nie dostałem takich informacji - Allegro nie wie czego oczekuje czy po prostu przeciąga? Odpowiedź na pierwsze i drugie zdecydowanie podważa jakość tego programu i profesjonalizm tej firmy, co o dziwo wcale mnie nie zdziwiło ;-(.
@JARZEB rozumiem, że sytuacja nie jest dla Ciebie komfortowa oraz przykro mi, że masz negatywne doświadczenia.
W szczególnych przypadkach, możemy poprosić o przesłanie dodatkowych dokumentów tj. potwierdzenie złożenia zawiadomieniao popełnieniu przestępstwa lub postanowienia o wszczęciu dochodzenia/śledztwa. Informujemy o tym w regulaminie programu.
Faktycznie link do strony, który załączył doradca jest nieaktualny - zgłosiłam już to do zespołu opiekującego się dyskusjami. Prawidłowy link do artykułu, z informacją jak złożyć zawiadomienie znajdziesz tutaj.