Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Była promocja 10 monet za kupienie blikiem, skorzystałam z tej promocji tylko monet nie dostałam. Co jest nie tak?
Wiolka34 - zgadza się była promocja ale,jak wcześniej juz placilas blikiem, to nie otrzymasz monet .Promocja dotyczyła jak pierwszy raz zapłacisz blikiem to otrzymasz monety.
Chodzi o to że właśnie pierwszy raz płaciłam blikiem.
Wiolla34- to musiała być płatnośc blikiem na allegro zwykłym żeby otrzymać 10 monet.
https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-monety-od-blika-9gx9P3e89hk
Myślę że spełniłam wszystkie kryteria - dziękuję za informacje od pana - zamówiłam rozmowę telefoniczną w pomocy i na pewno wszystkiego się dowiem. Pozdrawiam
Wiolla34 -tutaj przesyłam ci link za co można otrzymywać monety. Warto to śledzić bo co jakiś czas allegro wprowadza promocje ,żeby otrzymać monety.
@Wiolla34, choć spełniłaś wymagania promocji, nie odebrałaś tych Monet zgodnie z regulaminem promocji:
W celu odebrania Monet Promocyjnych Uczestnik powinien kliknąć przycisk [Odbierz] w zakładce: Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety i kupony. Odebranie Monet Promocyjnych będzie możliwe przez okres 7 dni, liczonych od dnia spełnienia warunków, o których mowa w pkt. 3. powyżej.
Natomiast udało się przyznać je mimo to. 🙂
Dziękuję bardzo, ale po zapłaceniu codzienne zaglądałam na monety i nie było przycisku odbierz - odebrała bym i nie zawracała gitary. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam