Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem koła rowerowe tarcze opony kasetę całość wartości 2150zł Sprzedający beż moiej wiedzy wygenerował sobie etykietę na przesyłkę i po dwóch dniach wysłał całość Pocztex Paczka zaginęła a do mnie doszła inna paczka z jakimiś plastikami do samochodu Sprzedający nie wzioł nr przesyłki z allegro na moim profilu Allegro Lokalnie jest odziwo paczka oczekuje na wysłanie Ja środki pieniężne przelałem na konto Allegro i nie mam kół i pieniędzy Allegro każe czekać ja czasu nie mam na czekanie bo już termin wyjazdu się zbliża i do tego w moie urodziny 19.01.2024 i nie mam na zakup ponownie kół a Allegro nie chce dać zwrotu środków proszę o pomoc
A na pewno zakup był na Allegro?
@Client:49491567 Obrazki są dla nas niewidoczne.
@Client:49491567 Kupiłeś na Allegro a masz zakup tu: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
@Client:49491567 napisz bardziej czytelnie ?
Sprzedający nie wzioł nr przesyłki z allegro na moim profilu Allegro Lokalnie jest odziwo paczka oczekuje na wysłanie
Sprzedający beż moiej wiedzy wygenerował sobie etykietę na przesyłkę i po dwóch dniach wysłał całość Pocztex Paczka
A co maił zrobić skoro kupiłeś to wysłał ?
@kostas11 staram to wszystko poskładać w logiczną całość ale ciężkie to zadanie.
Poprostu kupiłem koła 2150 zł przelałem pieniądze na allegro poznań towar nie doszedł allegro każe czekać 30 dni na decyzję przewożnika i nie chce dać allegro protec
@Client:49491567 Nie przelewasz środków Allegro tylko za pomocą operatora płatności poprzez Allegro trafiają one do sprzedającego, więc wszyscy pytają Ciebie od kogo był zakup, masz wszystko podane w ofercie. od kogo zakup czas wysyłki i jaki sposób dostawy. Daj link do tej oferty!
A gdzie znajdę link..
@Client:49491567 Kupiłeś od firmy czy od osoby prywatnej?
SMART nie ma tu żadnego znaczenia.
Generalnie to Ty powinieneś złożyć reklamację do przewoźnika bo jak sam już napisałeś - "odpowiedzialność osoby prywatnej kończy się z nadaniem przesyłki".
Tak ale ja umowy z pocztą nie zawierałem "Mam więcej rozsądku "
A kto zawiera? Nie znasz prawa i zasad kupna przez Internet, więc nie pisz nam o rozsądku!