Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Proszę o wyjaśnienia i sprostowanie w sprawie w której allegro dopuszcza się naruszenia mojego dobrego imienia. To jest chamstwo i żenada. Nie wstyd wam ?
kopia maila poniżej:
Dzień dobry,
uczestniczyłeś w transakcji Allegro w celu zaszkodzenia Sprzedającemu.
Zgodnie z art. 10.1 Regulaminu Allegro nie są dozwolone działania, które negatywnie wpływają na bezpieczeństwo funkcjonowania Allegro lub szkodzą Użytkownikom. Prosimy o przestrzeganie Regulaminu Allegro. Ponowne naruszenie naszych zasad może spowodować nałożenie ograniczeń na konto lub jego zawieszenie
Ten e-mail został wysłany automatycznie przez serwis Allegro. Jeśli chciałbyś na niego odpowiedzieć, skorzystaj z poniższego odnośnika do formularza kontaktowego: Formularz kontaktowy
Uwaga! Prosimy, nie używaj opcji „Odpowiedz”, ponieważ tak wysłana wiadomość do nas nie dotrze.
--
Pozdrawiamy,
Zespół Allegro
🤔
A zresztą, mam w nosie waszą odpowiedź. Właśnie wypowiedziałem umowę konta. Nie chcę mieć nic wspólnego z takim portalem. Żegnam.
@konto zamknięte ubliża Ci automat allegro 🙂
Tak to jest jak się działa na niekorzyść Sprzedawcy - pewnie nakupowane milion przesyłek za pobraniem, które nie zostały odebrane. Nie mamy szklanej kuli i znamy tylko jedną stronę. 🙂