anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przedłużanie allegro Smart

oli852
#7 Wielbiciel#

Obecnie posiadam allegro Smart przedłużam co miesiąc za 10.99 zł obecnie kończy mi się 14 listopada chciałbym przedłużyć na rok w starej cenie 49 zł jak mogę to zrobić 

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@oli852 Wejdź w zakładkę Allegro Smart! na swoim koncie. W sekcji "Pomoc" kliknij "Zrezygnuj z Allegro Smart". Wybierz opcję Chcę zmienić usługę z miesięcznej na roczną.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

oli852
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za pomoc teraz juz wiem jak zmienić na roczną subskrypcje Proszę mi tylko napisać jeśli przedłuże na rok w starej cenie 49 zł to czy dostawy darmowe będę miał nadal od kwoty zamówienia minimum 40 zł tzn do paczkomatu oraz kurierem ? Czy po 21 listopada limity się zmienią ?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@oli852 Zmienią się. 

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

rppf
#12 Orędownik#

Jak się zmienią, skoro podajecie w mailu:

"Nowe zasady Allegro Smart! będą obowiązywać dla subskrypcji przedłużonych na kolejny okres lub kupionych od 21 listopada, od godziny 9:00." 

Czyli kupując/ przedłużając przed 21 listopada ma być jak teraz przecież !!

Bo nie rozumiem ...

oznacz moderatorów

Radzimil22
#7 Wielbiciel#

Dokładnie, nie powinny się zmienić i limity powinny zostać po staremu.... 

oznacz moderatorów

oli852
#7 Wielbiciel#

Właśnie ja tego też nie rozumiem Chciałbym teraz zmienić moja subskrypcje z miesięcznej na roczną w starej cenie 49 zł,i nie wiem czy kwota 40 zł za zamówienie będe mógł mieć dostawy kurierem czy na nowych zasadach trzeba będzie zamówić za minimum 65 zł żeby mieć darmową dostawę kurierem 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@oli852 @Radzimil22 @rppf Macie rację. Nie zmienią się. Moja pomyłka, przepraszam.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

oli852
#7 Wielbiciel#

Czyli można zmienić na roczną subskrypcje za 49 zł i limity pozostaną na starych zasadach ?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@oli852 Tak.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Radzimil22
#7 Wielbiciel#

14 dni od momentu zrezygnowania. Pytanie czy wyrobię się do 21 listopada? Jeśli zrezygnuje dziś lub jutro to powinienem się wyrobić w okresie 14 dniowym tak? Chodiz o to aby zdążyć w tym terminie i wykupić jeszcze raz smarta na starych zasadach. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

No właśnie, czyli nie tylko cena Smarta się nie zmieni ale także limity zakupowe!

oznacz moderatorów

tylko_ksiazki
#9 Pomysłodawca#

Według mnie się zmieścisz. 19 i 20 będziesz mógł kupić. Niektórzy piszą, że się nie zmieścisz, ja nie wiem, jak oni to liczą.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jedną z możliwości jest podzielenie się Smartem.

oznacz moderatorów

Radzimil22
#7 Wielbiciel#

Dziś zrezygnowałem i wygaśnie 19 listopada o północy więc 20 będę mógł jeszcze na starych zasadach wykupić. 

oznacz moderatorów