anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przedłużenie SMART za pomocą kodu

MAMY ROZWIĄZANIE!
tomekw163
#2 Obserwator#

Witam,

Otrzymałem kod na allegro SMART na rok w ramach promocji smartnarock.pl. Pytanie postanowiłem zadać, ponieważ w e-mailu od allegro otrzymałem <według mnie> sprzeczne informacje, co do aktywacji kodu.

Aktualnie mam aktywnego SMART'a do 22 czerwca 2021 roku.

1. Pierwsza informacja:

"Zdobywasz kod SMART na rok. Jeśli posiadasz już darmowe dostawy na Allegro, przedłużymy je o kolejny rok (po zakończeniu bieżącego okresu rozliczeniowego)"

I z tego rozumiem, że gdy aktywuję kod dziś, system przedłuży mi aktywny SMART o kolejny rok, czyli do 22 czerwca 2022 (skończy się aktualny SMART i automatycznie uaktywni się ten z kodu).

2. Druga informacja:

"Pamiętaj!
Jeśli posiadasz już aktywną usługę Allegro SMART zachowaj kod i wykorzystaj go po zakończeniu okresu rozliczeniowego. Masz czas na aktywację kodu do 31.12.2021 r."

I z tego rozumiem, że nie należny aktywować kodu dziś, tylko muszę poczekać do 22 czerwca 2021, bo w przeciwnym wypadku system mi nadpisze datę obowiązywania usługi. 

Jak to w końcu jest? Za rok to zapomnę o tym kodzie 😂

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
cloudcloud
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@tomekw163 dopisz kod już teraz, SMART po prostu przedłuży się o kolejny czas i będzie to widoczne w informacjach o SMARCIE 🙂

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@tomekw163 Smart wykupiony teraz przedłuża się od daty końca obecnego.Możesz przedłużyć teraz.

oznacz moderatorów
tomekw163
#2 Obserwator#

Dziękuję za szybką odpowiedź. Temat do zamknięcia wink

oznacz moderatorów
fliguzinski
#1 Nowicjusz#

Nieprawda. Nie da się przedłużyć już posiadanego Smarta.

Twój Allegro Smart! możesz przedłużyć po zakończeniu obecnego okresu rozliczeniowego.” - taki komunikat po wpisaniu kodu.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Widzę że po okresie promocji nie można już przedłużać Allegro smart.

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@fliguzinski Nie można nawet kupić kolejnego pakietu, gdy już ma się aktywnego smarta, bo allegro wali komunikatem "Nie można opłacić Allegro Smart", bo "Twój Allegro Smart! jest już opłacony aż do ..."😏

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów